Актуално В програмата

„Нашите момичета: Футболни съпруги” - събота, от 16:00 ч. по bTV

Добави коментар

Съпругите в немилост на стадиона - тази събота, 17 октомври в епизод 3 на риалитито „Нашите момичета: Футболни съпруги” от 16:00 ч. по bTV
Тази събота, 17 октомври, от 16:00 ч., зрителите ще видят още много истински истории от живота на красивите половинки на футболистите. Какво е отношението към тях на работното място на техните съпрузи, също ще стане ясно в епизода.

Предраг Пажин не жали пари за най-дългите крака на Домбас


Предраг Пажин не жали пари за най-дългите крака на Домбас 
 
Съпругата на Предраг Пажин, която неотдавна спечели в Украйна титлата „Най-дълги крака на Домбас”, не крие страстта си към пазаруването на луксозни тоалети. Пажин пък очевидно няма нищо против това, тъй-като е наясно, че зашеметяващата визия изисква скъпа поддръжка. По този повод остроумната брюнетка се шегува: „Аз съм като доброто вино – всяка година ставам по-скъпа... и по-хубава”. Очевидно Наталия Пажин е добро вино и продължава да омайва мъжа си като на първа среща, дори 6 години след началото. Влюбеният му поглед красноречиво говори за това. „Срещнах я в една дискотека в Украйна – спомня си той запознанството им. Не говорех добре руски и от страх да не изчезне нанякъде я хванах и я стисках за ръката поне 10 минути! Беше любов от пръв поглед”.

Новата любов на Бачев с име Далия

Новата любов на Бачев с име Далия
От няколко месеца в живота на футболния мениджър Георги Бачев има нова жена. Колкото и абсурдно да звучи, съпругата му Деница не само няма нищо против новата връзка, но и открито я толерира и участва активно в новосъздаденото трио. Всъщност, в това няма нищо толкова чудно, защото новата любов на Бачев – Далия е красивата дъщеричка, с която Деница го дари преди няколко месеца.

В епизода зрителите ще видят първата среща на гордия татко с рожбата му и ще научат повече за вълненията и очакванията на младите родители. Шикозните тоалети съпътстват живота на Далия още от първите ѝ дни, а мама Деница обещава бързо да възвърне старата си форма. Обещание, за чието изпълнение тя ще заслужи повече от отлична оценка, както ще се уверят зрителите в следващите епизоди на поредицата.


 Eлена разпуска с вино и мечтае за бебе

Eлена разпуска с вино и мечтае за бебе
„Не ми е супер любимо да кисна в салоните за красота, но понякога се налага”, заявява хубавата Елена, докато се подлага на поредната разкрасителна процедура в салон за красота. Съпругата на футболиста Данчо Тодоров преминава през комплексно обгрижване и видимо добре прикрива неудоволствието от тази насъщна необходимост. Любезните служители от салона допринасят за комфорта ѝ и с чаша от любимото ѝ бяло вино. Очевидно срещите са достатъчно чести, щом са запомнили сорта! Докато полагат грижи за вида й, красавицата чистосърдечно признава, че двамата с Данчо вече работят за бебе. Докато това се случи, тя е насочила майчинския си инстинкт към любимото куче Ричи, за което вярва, че е прероденият ѝ домашен любимец от детството.

 Симона подслушва какво говорят за нея


Симона подслушва какво говорят за нея

Дали защото обича да е информирана, или защото много държи да командва парада, ТВ водещата Симона задължително иска да знае какво говорят другите за нея. Изискването важи не само за половинката ѝ Славчо, но и за екипа, с който Симона снима предаването си. Блондинката, която в този епизод на „Футболните съпруги” се е „пипнала” в стил Барби, видимо напряга слух да долови какво споделят за нея колегите й. Естествено e готова да цензурира в движение, ако ситуацията го налага. В крайна сметка тя остава доволна от признанията, особено от историята на оператора Венци за запознанството му с нея.

 Няма място за съпругите във VIP ложата на стадиона


Няма място за съпругите във VIP ложата на стадиона  
Ако някой смята, че животът на футболните съпруги е безоблачен, греши: и в него има кахъри! Дали цветът им е бял или черен, зависи единствено от гледната точка.
На път за стадиона, за да подкрепи на живо домакинската среща България – Кипър, хубавата Елена споделя обидено, че футболните съпруги никога не получават покани за официалната ложа. В най-добрия случай – за сектор А, който е встрани от местата за VIP-ове. „Явно не сме достатъчно VIP” – обобщава тя, с нотка на очевидно несъгласие.
Футболните съпруги неведнъж били гонени от охраната на стадиона, ако опитат да влязат в сектора за специални гости. И в този случай Елена, заедно със сексапилните половинки на още няколко футболисти, се настанява на тясна дървена пейчица между разгорещените фенове.

Обидата от незаслуженото отношение към съпругите обаче бързо се стопява в еуфорията на играта.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нашите момичета

Ромина Андонова е новото попълнение в „Нашите момичета: Лица от екрана”, тази неделя по bTV

Сватбени емоции и ново лице в осмия епизод на „Нашите момичета: Лица от екрана” по bTV

Кандидатстудентски изпит и високи скорости в шестия епизод на „Нашите момичета: Лица от екрана”

Силови тренировки във втория епизод на „Нашите момичета: Лица от екрана”

«Нашите момичета: Лица от екрана» много лични изповеди и емоционални моменти от 20 март по bTV