Актуално В програмата

Карина от „Глобусът” с любовно обяснение над водите на Нил

Добави коментар

Карина от „Глобусът” с любовно обяснение над водите на Нил - 17 октомври, събота в 12.00 часа
Карина от „Глобусът” с любовно обяснение над водите на Нил -  17 октомври, събота в 12.00 часа

Карина от „Глобусът”


Приключенията на Карина и екипa на „Глобусът” в Египет продължават. Тази събота в 12.00 часа, зрителите на предаването ще видят едни от най-великите археологически находки от древността – Карнак и Пирамидите.

Както стана ясно още в първата част на „Глобусът”, посветена на Египет, нищо не е в състояние да сломи приключенския дух на най-запалените пътешественици от ефира на bTV. При заснемането на втората част на предаването в Луксор, екипът дори беше заплашен с арест от местната туристическа полиция. Операторът Саша толкова харесал един кадър в древния храм „Карнак”, че бил твърдо решен да заснеме един от анонсите на Карина точно на това място. Но тъй като храмът „Карнак” е най-големият музей на открито в света и светиня за египтяните, местните не позволяват заснемането му с професионална техника. Режисьорът Ники обаче успял да овладее положението и след дълги обяснения предотвратил грозящия ги арест.

Карина от „Глобусът”

Друг инцидент пък едва не лишил екипа от Карина. По време на разходка по водите на Нил, водещата така се унася от красотата на буйната растителност около реката, че не забелязва как нейната лодка е на път да се сблъска с друга, пълна с туристи. При сблъсъка, Карина залитнала и полетяла към зеленикавата вода на реката. За нейно голямо щастие, лодкарят, който е местен египтянин, успял да я хване и да предотврати злополуката. Веднага след инцидента той се обяснил в любов на водещата на чист английски език, което така разсмяло всички, че отрицателните емоции от сблъсъка на лодките веднага се изпарили.
   
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Глобусът

„Глобусът” тръгва по пътя на керваните

Карина от „Глобусът” влезе в Троянския кон - събота, 31 юли, точно от 12:00 часа по bTV

„Глобусът" тази събота, 17 юли ще ни разходи из Кушадасъ.

Екипът на „Глобусът” пътува до Венецианската лагуна, тази събота от 12:00 часа по bTV

„Глобусът” с предавания за Йордания, Сирия и Ливан