Какво ще се случи...

"Вечно твоя" - 28 и 29 епизод на 1 октомври от 14:30 часа по bTV

• От 0/5Какво ще се случи в  28 и 29 епизод на 1 октомври, четвъртък в теленовелата "Вечно твоя" - от 14:30 часа по bTV

Антония и Хуан Пабло успяват да избегнат атаката на кучето на Агеда. Семейството на Антония празнува връщането на Тибурсио от САЩ. Въпреки това, радостно настроение изчезва за секунди, когато младият човек научава, че Ернестина е уволнила Хесус и Антония.

Тиберио отива в Лос Товарес, за да се изправи срещу Криспин. Обратно в града, Давид се опитва да разбере дали да остави работата си в петролната компания или не.

Агеда обвинява Умберто, че е пияница и глупав комарджия. Независимо от нейните обиди, Умберто извинява агресивното поведение на съпругата си.

Сара иска да разбере дали Антония действително ревнува от измислената й връзка с Хуан Пабло.
Антония се появява точно на време, за да се спре Сабино, който иска да убие любимия кон на Сара. Рамон открито заплашва Матео, ако той продължава да подкрепя Диего.

Тибурсио иска родителите на Хуан Пабло да се извинят на баща му и Антония.

Антония казва на Сара, че биха могли да подновят клетвата, която са направили като деца.
В този момент внезапно се появява Агеда. Рамон чува разговор, в който една стара жена на име Каталина разкрива на Умберто някои от тайните на Агеда.

Гонсало и Умберто обединяват силите си, за да разделят Давид и Антония.
Сара напуска града, но първо иска да каже довиждане на Антония. Умберто и Агеда се карат. Той я обвинява, че съпругата му е била любовница на брат му Бенхамин.

Агеда открито признава, че Бенхамин е единственият мъж, когото някога е обичала. Сара е шокирана, когато Антония й казва, че тя и Давид са правили любов.

Още за Вечно твоя

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg