Какво ще се случи...

"Гордата Аси" – 18 епизод, 28 септември, понеделник

• От 0/5Какво ще се случи в  18 епизод, 28 септември, понеделник в теленовелата "Гордата Аси" - от 17:30 часа по Нова ТВ...

Гордата Аси


Пожарът в кошарата разбулва много истини

Научавайки, че в кошарата на Козджуогулларъ е възникнал пожар, всички се втурват към техния чифлик. Ихсан и Демир успяват да спасят Аслан и Аси от бушуващите пламъци.

Голямото вълнение на Сюхейля и Ихсан за живота на Аслан, сравнима с тревогата на Йоккеш и Фатма, учудва всички. Възниква много странно положение. Всички усещат, че се мъти нещо и искат час по-скоро да разберат какво става.

Мълчанието на всички принуждава Джемал Ага да разкрие истината. Истината е с ефекта на мощно земетресение. Всички обвиняват за случилото се Ихсан. Ихсан изпада в положение на нежелан. А разплатата на Аслан с Ихсан все още не е приключила, тъкмо напротив - развитието на това тепърва предстои. Гневът на Аслан става причина за предприемането му на по-опасни стъпки.

Аси вече е наясно за причините, отдалечили Демир от нея. И двамата разбират невъзможността на тяхната връзка. Желаейки да се сближат, те са принудени да стоят все по-далече един от друг. Но се оказва, че не е толкова лесно да стоят на разстояние
ASI, 2007 - 2009, Турция

сериал

Драма


Режисьор: Кавдет Мерцан
Сценаристи: Гул Диркан и Себнем Цитак
В главните роли:Туба Бююкюстюн (Tuba Büyüküstün), Мурат Йълдъръм (Murat Yıldırım), Нур Сюрер (Nur Sürer)

Още за Гордата Аси, Мурат Йълдъръм, Нур Сюрер, Туба Бююкюстюн

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg