Архив Dancing Stars

Сонгюл Йоден специален гост в Dancing Stars 2

Добави коментар

1 613 000 зрители се радваха на участието на Сонгюл Йоден -“Инджи” в Dancing Stars снощи
1 613 000 зрители се радваха на участието на Сонгюл Йоден -“Инджи” в Dancing Stars снощи

Георги Милчев – Годжи влиза в Dancing Stars 2


Сонгюл Йоден -“Инджи” в Dancing Stars

Звездите премериха сили във втория кръг на Dancing Stars 2 пред погледа на Сонгюл Йоден. Актрисата от сериала “Перла” беше специален гост на шоуто, в което тя даде своите коментари за изпълненията на участниците. Сонгюл беше видимо очарована от топлото посрещане и след края на шоуто заяви, че след като е изгледала изпълненията, вече няма колебания, че това е форматът, който наистина я е заредил с положителни емоции. Вторият кръг на Dancing Stars снощи с участието на “перлата” привлече 1 613 000 зрители /аудитория All4+, предварителни данни/.

Бианка Панова и Светослав Василев


Снощи звездите в Dancing Stars показаха какво могат във валса и тангото. След края на битката Бианка Панова и Светослав Василев оглавиха временното класиране, след като успяха да съберат пълен актив от точки. Веднага след тях застанаха Краси Радков и Елена Илиева с перфектно изпълнен английски валс. Мадлен Алгафари отново беше на висота и посвети тангото си на Невена Коканова. В края на класирането този път застанаха красавицата Венета Харизанова и Илиан Чакъров и Кристина Димитрова и Николай Манолов. Двете звезди дадоха всичко от себе си, като танцуваха за пореден път на обезболяващи, но въпреки това журито не се поколеба да вдигне най-ниските оценки.

Георги Милчев-Годжи и Павлина Вълчева


След като миналата седмица Миодраг Иванов се отказа от танцьорката си заради височината й, снощи Павлина Вълчева и приятелят ѝ Николай Манолов представиха прощален танц, след който русата грация получи нов шанс за участие.
В края на шоуто беше представен и новият ѝ звезден партньор. Това се оказа Георги Милчев-Годжи, който от тази седмица ще се включи в танцовата надпревара. 

Преди да си тръгне от Dancing Stars 2 Сонгюл Йоден постави и новата задача на звездите. В третия кръг те ще трябва да се справят с ориенталски танци.


Сонгюл Йоден ще гостува и на Шоуто на Слави, където ще разкрие и още любопитни подробности от личния си живот. Шоуто с гостуването на Сонгюл ще бъде излъчено утре вечер от 22.30 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сонгюл Йоден , Dancing Stars

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV