Архив Dancing Stars

Първи елиминации в Dancing Stars - събота, 10 октомври

Добави коментар

Събота, 10 октомври от 20.00 часа по bTV предстоят първите елиминации в Dancing Stars 2.
Събота, 10 октомври от 20.00 часа по bTV предстоят първите елиминации в Dancing Stars 2. Мадлен Алгафари в Dancing Stars 2
Част от двойките, събрали най-нисък вот, ще се състезават за мястото си на дансинга. Все още не е ясна тяхната бройка, защото много от тях имат почти еднакъв брой гласове, което означава, че на елиминации могат да попаднат и по-голям брой участници.Така до последния момент няма да бъде ясно кои звезди и техни партньори ще попаднат сред номинираните за отпадане от шоуто, а последната дума ще имат зрителите на bTV. Според онлайн вота на сайта www.dancingstars.btv.bg най-голям шанс за отпадане има Миодраг Иванов заради претенциите му относно височината на партньорката му. Ако Иванов успее да прескочи във втория кръг, той ще продължи участието си с нова танцьорка, която ще заеме мястото на русокосата Павлина.

Специални гости утре вечер в Dancing Stars 2 ще бъдат членовете на етно група Вакали, които ще закрият и първия тематичен цикъл в шоуто.

 
Междувременно участниците тренират усилено и за втория кръг в неделя, когато ще трябва да покажат какво са научили от аржентинското танго и виенския валс и то пред очите на актрисата Сонгюл Йоден, известна у нас като Инджи от топ сериала “Перла”. В неделя предстои и друга голяма изненада, която ще обърка доста сметките на участниците в шоуто.

След няколко дни репетиции една част от звездите смятат, че тангото и валсът не са по силите им и се надяват да дадат всичко от себе си в следващите кръгове, като се опитват всячески да гадят какви ще бъдат задачите в тях.
Своите предположения те правят на базата на проби за дрехи, обувки и аксесоари. Продуцентският екип обаче е взел всички мерки информацията да не стига до тях.

Въпреки натоварения график на репетициите звездите продължават да се занимават и със собствените си проекти. Аксиния работи по новия си албум, а Графа се стяга за поредно турне. Утре от 18.00 часа Мадлен Алгафари пък ще бъде специален арбитър в предаването “Сеизмограф” по време на младежката дискусия около нелепата смърт на 16-годишния Георги.

Междувременно целият екип на шоуто е в трескава подготовка за гостуването на Сонгюл Йоден, която ще пристигне утре в София, а в неделя активно ще се включи в Dancing Stars 2. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър