Вечерното шоу на Азис

“BONY M” НА ГОСТИ ПРИ АЗИС

• От 0/5

Мейзи Уилямс от легендарната група „Бони М” ще е специален гост във „Вечерното шоу на Азис” вторник вечер.


Мейзи Уилямс от легендарната група „Бони М” ще е специален гост във „Вечерното шоу на Азис” вторник вечер.

„В България се чувствам като у дома си, мисля че трябва да си извадя разрешително за пребиваване”
, ще възкликне шоколадовата изпълнителка. Вокалистката на една от най-популярните групи на миналия век е родена на Карибите, но в момента живее в Лондон. От баба си наследява ценни познания как да използва билки, за да се грижи за здравето и красотата си. Решава да събере полезните съвети в книга, която ще излезе на пазара съвсем скоро.

Изпълнителката на „Daddy Cool” ще разкаже и за първите си стъпки в шоубизнеса като модел. Твърдо решена да щурмува света на известните, тя се записва на уроци по танци и на курсове по актьорско майсторство. През 1972 година се явява за първи път на конкурс за красота във Великобритания и се сдобива с титлата „Miss Black Beauty”. Заради манекенството живее известно време в Германия. „Всеки ден ходехме в един и същ ресторант, за да обядваме и вечеряме. Един ден, както си състояхме, дойде един човек и каза, че има продуцент, който иска да основе група и ме попита дали бих се включила”, спомня си Мейзи.

Красивата вокалистка ще разкрие пред зрителите на PRO.BG интересни подробности за нощния живот на звездите през 80-те и 90-те години на миналия век. Клуб „Студио 54” е най-популярното място, където се събират богатите. Всички звезди ходят там - Дона Самър, Стиви Уондър, Би Джийс, АББА... „Да, имаше групи, които употребяваха наркотици. Но аз никога не съм взимала, майка ми казваше да стоя далеч от тях!”, ще довери гостенката на Азис. Тя ще сподели за работата си с Майкъл Джексън: „Той беше от малкото истински хора, които познавам, феноменален талант, омиротворен и обичащ”.

Мис България 2007 Юлия Юревич


Втори гост във „Вечерното шоу на Азис” утре вечер ще бъде и Мис България 2007 Юлия Юревич.
Красивата българка ще разкаже за предстоящия конкурс за красота в Женева и Париж, където ще представя страната ни.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделник до четвъртък от 22:15 часа, само по PRO.BG   

Още за Азис

23:00
02.10.2020
Целувката на смъртта: Луда любов (Kiss Of Death: Crazy In Love) Гимназистката Мелиса я чака светло бъдеще, когато се запознава с Робърт Бъртън. Тя се опитва да преследва амбициите си, а ревността му води до кошмарен край. (12-GAT)
18:00
05.10.2020
Кралете на басейните (Series 4): Пустинен оазис в Лас Вегас (Episode 1)
21:30
05.10.2020
Кралете на басейните (Series 4): Пустинен оазис в Лас Вегас (Episode 1)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за “BONY M” НА ГОСТИ ПРИ АЗИС (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg