Актуално На кафе

Гала – телевизионна сватовница

Добави коментар

След като Гала отвори врата към личния си живот и сподели подробности за мъжа до себе си, сега влиза в ролята на телевизионна сватовница.
„Влюби се в мен” - новият риалити проект на „На кафе” продължава да търси най-подходящата партньорка за един красив и интелигентен господин. Изпитанието продължава три месеца, а по Коледа новата двойка ще замине на почивка. Пожарникар, татуист и шампион по бойни изкуства са част от желаещите да участват.

Гала – телевизионна сватовница

След като Гала отвори врата към личния си живот и сподели подробности за мъжа до себе си, сега влиза в ролята на телевизионна сватовница. Риалити проектът на „На кафе” - „Влюби се в мен”, е в разгара си. Безкомпромисното жури от 5 известни дами, между които Гала, Диана Любенова и журналистката Ива Николова, ще избере най-атрактивния ерген, който благодарение на предаването ще има възможността да срещне жената на живота си.

Близо 300 кандидати заявиха желанието си да бъдат провъзгласени за „ЕРГЕНЪТ”, за чието сърце ще се борят безброй атрактивни дами. След две седмици журито ще направи своя избор и ще започне търсенето на неговата половинка.

До момента най-младият претендент е на 16 години, а най-възрастният -на 73. Сред тях има татуист и шампион по бойни изкуства. „Професионален плейбой съм, живея в САЩ, Лондон и от време навреме в Приморско”, казва друг от кандидатите, а трети заявява: „Принципно съм актьор и принципно се занимавам с кино”. . .

Документите на някои от желаещите за участие са подадени от собствените им майки. Сред претендентите има популярни лица като Андрей от „Островът на изкушението” и Панайот от „Биг брадър 3”.

Това, което е ясно е, че журито няма да бъде пристрастно нито по отношение на възрастта, нито по отношение на известността на кандидатите. Най-важният критерий ще бъдат личните качества, мотивацията и харизмата на участника.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”