Dancing Stars

Кръв и сълзи в Dancing Stars 2 преди първите танци на звездите

• От 0/5

Подготовката за първата задача, която участниците в Dancing Stars 2 получиха миналата неделя – танци на народите - протича с пълна сила. Повечето от звездите вече се оплакаха от различни разтежения и контузии, защото танците, които ще танцуват тази неделя, изискват голяма бързина и точност.

Кръв и сълзи в Dancing Stars 2 преди първите танци на звездите


Етиен Леви се “похвали” с чисто нови синини по краката си заради ударите, които прави по тях по време на изпълнението си на руско-цигански романси. С кръв по краката пък си тръгва oт репетиции Мадлен Алгафари, която според партньора й Александър Вачев, е безкрайно упорита и не спира и с допълнителните уроци. В неделя двамата ще трябва да се справят с ирландски танци.

 Dancing Stars 2 - журиНай-драматично танците се отразиха на топ модела Венета Харизанова. Красавицата се разплака по време на първите си репетиции, защото македонското ширто й се стори доста трудно. Въпреки всичко танцувалната й половинка Илиан Чакъров успя да й вдъхне кураж и двамата ще покажат какво са научили след два дни.

Петя Димитрова похвали Тодор Кирков за уменията му в четворното хоро. Според русата красавица двамата са се сработили изключително добре, като водещият дори й е предложил да разменят местата си и тя води спортната емисия в ефира на bTV.

Звездите обещават доста изненади около хореографиите на танците си. Една част от тях дори са решили да вмъкнат и домашни любимци в тях. Специално за тази задача, звездите и техните професионални танцьори разчитат на помощта на спец хореографи, заради особеностите на различните народни танци. Как ще се представят двойките по време на първия танцувален сблъсък помежду им ще стане ясно в неделя от 20.00 часа.

Още за Dancing Stars

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg