Архив Survivor

Мария Календерска е втората отпаднала от Survivor: Филипините

Добави коментар

В края на деня Питого пристигнаха на племенен съвет, който не мина без сълзи. Мария Календерска е втората отпаднала от Survivor: Филипините
Мария Календерска е втората отпаднала от Survivor: ФилипинитеДнешният ден беше един от най-тежките за племето Питого. Рано сутринта членовете му се запътиха към игра за личен имунитет. Те трябваше да събират раци. Този, който събере най-много за 10 мин печели спокойствие до следващия съвет. Това се оказа Ива Пранджева. Лекоатлетката грабна тотемът с едва 50 грама разлика от останалите си конкуренти. Така племето се звърна в лагера си, за да умува върху дилемата кой да бъде първият изгонен от Питого. За целия ден почти не остана не номиниран член, като най-често спряганите имена бяха на Люси и Мария заради безполезността си, Крика – заради нудистките си наклоности и Джулиета заради провалите в последните две игри.

И докато лилавите са бореха за личен имунитет Минданао и Таяк усърдно търсеха храна. Жълтите попаднаха на езеро, заради което Нончо се захвана с изобретяване на уред за лов на риба. Веселяците от Минданао пък за пореден път коментираха намерението на Пламен да се откаже от играта. Моделът вече тотално вбеси останалите в племето с бездействието си и намерението да се откаже от играта. Съплеменниците му  споделиха, че той трябва да си тръгне час по-скоро и да остави всички намира.

В края на деня Питого пристигнаха на племенен съвет, който не мина без сълзи. В началото на сбирката всички бяха в отлично настроени въпреки повода и споделиха, че в племето всичко  наред. След въпроса на Евтим за грешките в стратегиите обаче приятелските отношения бяха прекратени и почти всички се опитаха да хвърлят вината върху Джули. Единствено Пранджева заяви, че има съвест и че именно тя е накарала Джулиета да поеме лидерските функции. Малко по-късно станаха ясни любопитни подробности от живота на лидерката на племето. Джули се оказа отгледана от баба си, която се е грижила за нея и братята и сестрите ѝ след завръщането им от Кения. Именно там едно от децата умира при това от глад. Историята тотално разнежи Джули и тя не спря да плаче през по-голямата част от съвета. По-късно дойде време за гласуване. Без нищо да подозира Мария събра негтавния вот на почти всички в племето, като по един глас имаха Джули и Люси. Преди това най-притеснен изглеждаше Крика, който смяташе, че именно той ще напусен играта. Това обаче се оказа невярно и Мария напусна оцеляването.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7