Актуално В програмата

Победителите в конкурса "Перла" ще гостуват в "Море от любов"

Добави коментар

Победителите в конкурса "Перла" на bTV и „Море от любов” гостуват на Наталия Симеонова тази събота.

Tази събота в специалното издание на „Море от любов” зрителите ще се запознаят с авторите на петте истории, които Наталия Симеонова избра за победители в конкурса на bTV и „Море от любов” за история, наподобяваща събитията в сериала „Перла”.

 

Александър Равначки като Мехмет от

Александър Равначки от Благоевград, чиято майка изпрати негова снимка като потвърждение колко много прилича на Мехмет от сериала "Перла". Наталия Симеонова покани Александър да ѝ асистира в това специално издание на предаването, посветено на конкурса.

Първото място и наградата екскурзия до Истанбул спечели д-р Милчо Касъров от Бургас, автор на историята „Любов като в роман”. Причината Наталия Симеонова да избере именно тази история обаче съвсем не е дължината й, нито стила, на който е написана. С какво историята и нейният автор трогнаха екипа на „Море от любов”, ще стане ясно тази събота от 17.00 часа.

Второто място печели Кръстина Кушева, която изпрати историята „Любовта, която устоя на всички изпитания”. Специални награди от предаването ще получат и Жулиета Аврамова с „Историята на една истинска, голяма, красива, споделена и невъзможна любов!”, Маринка Трифонова, с история за любов между двама души, които всички се опитват да разделят и Христо Оджаков с историята на своя ученичка. Повече за своите истории и преживявания авторите ще разкрият лично в „Море от любов”.

Победителите в конкурса "Перла" ще гостуват в "Море от любов"

Повече от 500 писма бяха изпратени на хартия директно до пощенския адрес на „Море от любов”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Перла

Къванч Татлъту се ожени В Холандия

Къванч Татлъту (Kivanc Tatlitug)

Пълната версия на „Перла” по „Диема Фемили”

Къванч Татлъту рекламира националния авиопревозвач на Турция

Повторение на турския сериал "Перла" по bTV