Какво ще се случи...

"Вечно твоя" - 18 и 19 епизод на 24 септември от 14:30 часа по bTV

• От 0/5

Какво ще се случи в 18 и 19 епизод на 24 септември, четвъртък в теленовелата "Вечно твоя" - от  14:30 часа по bTV

Сара не може да спи от яд, защото мисълта за Антония и Давид не я оставя на мира. Тя решава да направи ход, за да контролира Давид. Нейният първи ход е да се обадите чичо си Гонсало, така че да могат да обсъдят работата на Давид.

Агеда вярва, че има всичко. Но иска съпруга й Умберто да държи Сара далеч от Ла Пуреса. Чон е затворен от Агеда и хората й в склада. Той иска да предупреди Хуан Пабло да пази Антония от демоните, които дебнат под прикритието на тъмнината. Флоренсия иска сестра й да се въползва от парите на Давид.

Ернестина иска Хуан Пабло да забрави Антония и да отвори сърцето си за Сара. Криспин е на път да сигнализира на полицията за изчезването на някои животни.

Сара признава чувствата си към Давид.
Той я отхвърля и това е унищожително за младата жена. Затова Сара решава да се бори със зъби и нокти да спечели сърцето на Давид. Като част от първоначалния си план, Сара ще се възползва от любовта на Хуан Пабло към Антония.

Рамон е човек, който не се предава толкова лесно, той е обсебен от Антония. Хесус и Рамон имат разгорещен спор. Флоренсия иска да даде на Роберто урок, който няма да забрави.

Още за Вечно твоя

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg