Какво ще се случи...

"Вечно твоя" - 14 и 15 епизод на 18 септември от 14:30 часа по bTV

• От 0/5

Какво ще се случи в 14 и 15 епизод на 18 септември, петък в теленовелата "Вечно твоя" - от  14:30 часа по bTV

Агеда и Антония имат сблъсък.
А след този момент Агеда решава, че е крайно време да се предприемат драстични мерки. Сара е напълно наясно с плановете на леля си. Но Агеда й споменава за аферата, която бащата на Сара е имал с майката на Антония.

Хуан Пабло научава, че имението е фалирало. Но той не иска да го продаде. единадесетте имоти богати семейни всъщност счупи, но той отказва да продаде земята. Рамон не може да спре да следи Давид и Роберто, особено сега, когато те започват да засягат неговите лични интереси.

За да се отърве от Давид, Рамон го съветва да купува продукцията на близките градовете. Сара и Давид прекарват време заедно, но образът на Антония не напуска съзнанието му. Сара случайно намира мобилния на Давид и отговаря на обаждането на Антония.

Сара казва, че е годеницата на Давид.
Антония се чувства предадена, тя отказва да изслуша Давид. Хуан Пабло ги открива и защитава, жената, която винаги е обичал. Антония най-накрая казва на Сара как се казва първата й любов.

Сара е шокирана да чуе, че Давид е любимият на Антония.
Хуан Пабло и Давид се сбиват. Накрая решават да се помирят в името на любовта, която двамата изпитват към една и съща жена – Антония.

Роберто отива при Флоренсия, за да вземе Алехандра.
Сара не може да повярва, че Давид е мъжът, когото Антония обича. От една страна тя е бясна, от друга страна е ранена жена, готова да направи каквото е необходимо, за да запази Давид за себе си. Агеда вижда в това възможност веднъж завинаги да скара Сара и Антония.

Още за Вечно твоя

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg