Актуално Какво ще се случи...

"Вечно твоя" - 12 и 13 епизод на 17 септември от 14:30 часа по bTV

Добави коментар

Какво ще се случи в 12 и 13 епизод на 17 септември , четвъртък в теленовелата "Вечно твоя" - от 14:30 часа по bTV
Какво ще се случи в 11 епизод на 17 септември , четвъртък в теленовелата "Вечно твоя" - от  14:30 часа по bTV

Вечно твояАнтония и Давид споделят романтичен момент, докато Сара е в града и се опитва да провали публичната демонстрация, която Флоренсия и жените от града организират. Скандалът достига неочаквани размери и Рамон затваря всички в затвора. На полицаите им е трудно да се разберат с толкова много жени. Хуан Пабло се появява точно навреме, за да избегне арестуването на Сара.

След като получава одобрението на Хусес да се вижда с Антония, Хуан Пабло прави хиляди планове за завладяване на сърце й. Той и Сара решават да отидат на официалната вечеря, която Ернестина е подготвила за Агеда и Умберто. Агеда има планове да омъжи Сара за Хуан Пабло. От друга страна, Ернестина е 100% готова да се прави на сватовничка, защото според нея няма по-добра жена за сина ѝ от Сара.

Чон може и да е сляп и стар, но въпреки това той знае тайна, която касае Антония и една стара карта
. Антония и Давид се отдават на любовта, която изпитват един към друг.

Антония и Дейвид решават да се разделят, но да запазят сладък спомен един за друг, независимо от факта, че се обичат, но техните светове са много различни и ги разделят. Междувременно Хуан Пабло опитва да ободри Сара, тъй като тя се чувства в тежест на семейството си. Тя страда, защото мъжът, когото обича, е влюбен в друга.

Агеда манипулира Тина,
защото знае, че тя иска да държи сина си Хуан Пабло далеч от Антония. Но също така Агеда вижда възможност да се отърве от Хесус и Гуадалупе – майката на Антония. Флоренсия казва на Антония, че Сара я обвинява в кражба на короната от конкурса. Когато Антония защитава приятелката си, Флоренсия я уверява, че Сара не ѝ е приятелка, а е предателка.

Агеда нарежда на Рамон
да освободи жените, които е затворил, тъй като не е добра идея е да привлечат вниманието по този начин, но Отец Серхио се заема с разрешаването на ситуацията.

Сара се извинява на Антония. Тя не иска да я загуби приятелство й. Криспин се чувства задължен да признае на Хуан Пабло, че е разорен, когато той научава за плановете му да инвестира в ранчото. Дейвид признава на Роберто колко трудно е да стои настрана от Антония; докато Сара не разбира как Антония може да отхвърля човека, когото обича.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вечно твоя

Две индийски фамилии враждуват във "Вечно твоя" по bTV Lady

"Вечно твоя" - 26 и 27 епизод на 30 септември от 14:30 часа по bTV

"Вечно твоя" - 28 и 29 епизод на 1 октомври от 14:30 часа по bTV

"Вечно твоя" - 30 и 31 епизод на 2 октомври от 14:30 часа по bTV

"Вечно твоя" - 32 епизод на 5 октомври от 14:30 часа по bTV