Dancing Stars

Тодор Кирков, Краси Радков и Аксиния в Dancing Stars 2

• От 0/5

Мария Гигова, Илиана Раева и Памбос ще оценяват участниците тази година в Dancing Stars 2.

Dancing Stars 2

 
Звездите, които ще танцуват във второто издание на Dancing Stars2, вече са ясни. Мъжкото звездно съсловие е представено от актьора и едно от най-обичаните лица от "Шоуто на Слави" – Краси Радков, шоумена Миодраг Иванов, БГ краля на поп музиката Владимир Ампов-Графа, журналиста и водещия на спортните новини на bTV Тодор Кирков, музиканта от група "Трик" и един от менторите в Music Idol Етиен Леви и спортния журналист Крум Савов.

Грациите, които ще се борят за титлата "Кралица на бала", са ТВ водещата Станислава Ганчева, психотерапевтът Мадлен Алгафари, поп певицата Аксиния, българската поп икона Кристина Димитрова, "златното момиче" Бианка Панова и моделът Венета Харизанова.

Вчера дванайсетте звезди днес за първи срещнаха своите професионални партньори в танците.

Мария Гигова, Илиана Раева и Памбос ще оценяват участниците тази година в Dancing Stars 2.


Тежката дума в оценките за представянето на всяка двойка ще има тричленното жури. В него влиза една от любимките на зрителите от първото издание на Dancing Stars – Илиана Раева. Тя ще бъде подкрепена от примата на художествената гимнастика и първата голяма българска звезда в нея - Мария Гигова. Редом до двете дами ще застане и танцувалният корифей Памбос Агапиу.

Още за Dancing Stars

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg