Архив Горещо

„Горещо” гостува в новия дом на фолк звездата Емилия

Добави коментар

„Горещо” показва ексклузивни кадри от къщата за един милион евро на Емилия и Коко Динев

Тази събота, 26 септември 2009 година от 21:50 часа телевизионният таблоид „Горещо” гостува в новия дом на фолк звездата Емилия в Сандански. След новината, че фолк дивата и половинката ѝ Коко Динев са се нанесли в къща за над един милион евро, единственият телевизионен екип, допуснат да снима къщата бе този на „Горещо”. Емилия споделя, че именно в тази къща тримата с Коко Динев и сина им Иван са се установили вече като семейство. „Ами да – мъж ми е вече!” – коментира Емилия слуховете, че са подписали тайно и признава, че двамата са решили да се оженят, но в чужбина.

„Горещо” гостува в новия дом на фолк звездата Емилия

Фолк дивата коментира слуховете, че именно на Коко Динев е посветен скандалния текст на Преслава, в който тя признава, че спи с мъжа на колежка. Емилия споделя, че знае „от кухнята” цялата история по написването на този текст, който така разпали духовете и въвлече в скандал много хора. Емилия разкрива и какви са отношенията ѝ с Анелия: „Не се поздравяваме, защото по принцип не я одобрявам като човек. Тя може да е наистина много хубав човек, но аз съм ѝ видяла повече лошите страни!” Фолк дивата признава обаче, че отношенията между двете по никакъв начин не влияят лошо на отношението ѝ към дъщерята на Коко Динев и Анелия – Ивон.

„Горещо” гостува в новия дом на фолк звездата Емилия

След старта на „VIP Dance” първият участник, който застана пред камерата на „Горещо” е Боби. С невероятното си изпълнение на сцената, изпълнено с голяма емоция и искреност, той успя да разплаче всички с признанието за предишния си начин на живот. „Много хубаво се получи това в понеделник – много истинско!” – коментира Боби танца, с който трогна сърцата на всички. – „Това нещо ми е минало през главата и някак си се отпуснах! Аз едно време трябваше да изчистя тези негативи от себе си и искам да ти кажа, че точно в понеделник, когато танцувахме, имах чувството, че изхвърлих всичко!” Боби разказва и за последиците от пластични си операции. Преди години като Урсула той си поставя импланти на гърдите. След време разтворът, с който са пълни силиконовите импланти изтича в тялото му и остава там. Така всъщност са се получили белезите, които той показа във „VIP Dance”.

„Горещо” гостува в новия дом на фолк звездата Емилия

Как живее Емилия с половинката си и страшен ли е Коко Динев? Подписали ли са тайно двамата и планират ли второ дете? Кой е мъжът от песента на Преслава „Пази се от приятелки” и делят ли Емилия, Преслава и Анелия един мъж? Какво си говорят по време на танците Боби и Диляна и защо бившата му приятелка прави аборт въпреки желанието му да бъде баща?

 „Горещо”, събота, 26 септември 2009г., 21:50 часа, Нова телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Тони Дачева в „Горещо”, 21 ноември, събота от 22:30 часа

Как се става милионер в „Горещо”?

Aнализ всички телевизионни предавания в Горещо

“Горещо”: Камелия за скандалното си отстраняване от ефир

“Горещо” представя “Чудoтворните икони, които бдят над България”