Актуално В програмата

Светльо Витков в „Точно така” от 21 септември, 17.30ч.

1 коментар

Какво знаем за България и нейните герои, за бъдещето на родните деца - таланти, за секса след 50... в „Точно така” от 21 септември, 17.30ч.
Какво знаем за България и нейните герои, за бъдещето на родните деца - таланти,  за предизвикателствата, за секса след 50... в „Точно така” от 21 септември, 17.30ч.

Отговорите от Светльо Витков в „Точно така” от 21 септември, 17.30ч.


Дългоочакваното шоу „Точно така” с водещ Светльо Витков вече е готово да се изправи пред зрителите на PRO.BG и да разкрие пред тях богата палитра от истории на известни и обикновени хора.

Светльо Витков, в компанията на Преслава


Светльо Витков, в компанията на Преслава и бенда отвориха вратите на студиото на „Точно така” за представителите на медиите. Сред шеги и закачки те направиха кратка версия на предаването. По време на шоуто стана ясно, че Венци Мицов не просто ръководи бенда, но може да надприказва Светльо и дори на моменти е способен да изземе функцията на водещия.

С подобно настроение и атмосфера ще стартира и предаването, обещават от екипа.  За първата седмица на предаването, което стартира на 21 септември точно в 17.30 часа, Светльо и компания са подготвили изключително интересни теми и събеседници.

Сред първите гости на водещия са:
  • бившият посланик на България във Великобритания Джон Станчов, представител на една от най-старите буржоазни фамилии в България, чийто дядо е бил външен министър в кабинета, извоювал Независимостта на България;
  • най- голямата легенда на българските щанги, треньорът Иван Абаджиев, с когото Светльо ще говори за забравените герои и какво се случва след като прожекторите изгаснат;
  • 9 годишния български шахматист Тамер Исмаил, станал републикански шампион през 2008г. и 9 годишната Ралица Добрева – два родни таланта с различни житейски истории, но с потенциала да бъдат един ден „лицето” на България, ако обстоятелствата и родината им дадат този шанс;
  • първият български сексолог – проф. д-р Станка Маркова, която в своя типичен весело-емоционален и забавен стил ще запознае Светльо с детайли за секса след 50;
  • певицата Мария Илиева, която за първи път ще представи новия си клип в телевизионен ефир и играещият помощник треньор на женския национален отбор по футбол Станислава Цекова, за това кой пол се справя по-добре с топките.
“Точно така” се излъчва от понеденик до петък в 17:30 часа по PRO.BG.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Точно така

Сашка Васева първа гостува на Орлин Павлов в "Точно така"

”Точно така” с нов водещ - Орлин Павлов

Свалят Светльо Витков от ефира на Про.бг

Светльо Витков водещ на “Точно така”