Актуално В програмата

Скандал в отбора на Мира Добрева и Милен Цветков

Добави коментар

Зрителите пожелаха Сашка Васева и Мон Дьо първи да напуснат VIP Dance

Зрителите пожелаха Сашка Васева и Мон Дьо първи да напуснат VIP Dance

Скрити конфликти и размяна на тежки думи излязоха на яве в петъчната вечер на елиминации във VIP Dance.

Бомбата беше хвърлена от професионалните танцьори в отбора на Мира Добрева и Милен Цветков, Лили Величкова и Гош. След изпълнението си те споделиха, че нещата в техния отбор не вървят и причината за това е водещият на „Здравей България” Милен Цветков. 60% от времето за тренировки те трябвало да се борят с негативната енергия в отбора. Двамата професионалисти разкриха, че Милен пречи на работата им, като постоянно се месил в хореографията, което си личало и от изпълненията на отбора на сцената.

Мира Добрева и Милен Цветков

 

С каменно лице и желязно мълчание Милен Цветков прие коментарите на съотборниците си и прекрасно изпълни за първи път танца си според журито. Той категорично отказа да говори, въпреки че многократно му беше предлаган микрофон.

За сметка на това Мира Добрева повдигна завесата на отношенията в техния отбор. Тя призна, че въпреки опитите на отбора да разговарят с Милен за назряващия проблем, комуникация няма. Русокосата красавица сподели, че най-много я обижда говоренето в единствено число от страна на Милен Цветков, когато коментира изпълненията на отбора им в „Здравей България”. По време на живото предаване Мира обясни, че ще се позове на клауза в договора си и ще поиска смяна на партньора си, но преди това призова зрителите да не гласуват за техния отбор. Като причина за това тя изтъкна, че отбор в истинския смисъл на думата няма.

Размяната на остри реплики със защитничката на Милен Цветков, която има рубрика в сутрешния блок Люба Колезич, разплака Мира в ефир. Тогава на сцената се появиха професионалистите в отбора им Лили и Гош, които влязоха в ролята на защитници на Мира в студиото, тъй като тя умишлено не беше поканила никого.

Как ще се развият отношенията в отбора на Мира и Милен, зрителите ще научат в понеделник от 20 часа по Нова телевизия.

Сашка Васева и Мон Дьо

Сигурно е обаче, че повече няма да се забавляват с изпълненията на Сашка Васева и Мон Дьо, тъй като те събраха най-малко зрителски гласове. За пореден път, танц според регламента на предаването нямаше. Мон Дьо изпълни микс от валс и рокендрол сам с кукла, като за вторaта част от танца на сцената излезе като негова партньорка членът на журито Галена Великова. Сашка Васева също имаше самостоятелно изпълнение, но не на танц. На сцената тя се появи с микрофон и изпълни един от хитовете си „Песен за Георги”.

Остра размяна на реплики имаше и след нейното изпълнение, като главно действащо лице в тях беше защитникът ѝ Радо Шишарката. Той извади от джоба си червени бикини и помоли Иван и Андрей да предадат „гащите на Сашка Васева” на водещата на „Челюсти” Диана Найденова, като продължение на разговора между двете дами, излъчен по Нова телевизия в петък.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance