Какво ще се случи...

"Гордата Аси" – 15 епизод, 23 септември, сряда

• От 0/5

Какво ще се случи в 15 епизод, 23 септември, сряда в теленовелата "Гордата Аси" - от 17:30 часа по Нова ТВ...Аси и Демир се отдават на любовните си чувства

Наред с щастието от споделянето на любовните чувства между Демир и Аси, в същото време Дефне и Керим преминават през един важен период от своята връзка. Нериман, която е обезпокоена от среднощния разговор на Дефне и Керим, налага забрана на Дефне.

До деня на годежа си Дефне няма да може да разговаря на четири очи с Керим. Забраната на Нериман към     Дефне и Керим радва Аси и Демир. Възползвайки се от това, те успяват да се сближат.

Годежът на Дефне се явява идеална възможност Джемал Ага да демонстрира своето богатство. Джемал Ага отрупва с подаръци всичките си внуци, начело с Дефне. Но ощастливявайки своето семейство, в същото време той става причина Сюхейля да бъде нещастна.

С помощта на новите сведения, получени от Ясемин и Йоккеш, той се доближава на още една крачка от детето на Сюхейля.

За годежа Демир е приготвил малка изненада за Аси.

Този сюприз е своего рода израз на неговите чувства. Но ролята, която изиграва Джемал Ага, обърква предварително заучените реплики на всички участници.ASI, 2007 - 2009, Турция

сериал

Драма


Режисьор: Кавдет Мерцан
Сценаристи: Гул Диркан и Себнем Цитак
В главните роли:Туба Бююкюстюн (Tuba Büyüküstün) и  Мурат Йълдъръм (Murat Yıldırım)


Още за Гордата Аси, Туба Бююкюстюн

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg