Актуално В програмата

„Денят е прекрасен” - 17 септември, четвъртък

Добави коментар

Жената, която умее всичко, ще бъде ко-водеща в „Денят е прекрасен” - 17 септември, четвъртък


Жената, която умее всичко, ще бъде ко-водеща в „Денят е прекрасен”  - 17 септември, четвъртък

ко-водещата Милена ИлиеваВ рубриката "Изненадата" в студиото на „Денят е прекрасен” ще гостуват двама от най-популярните български музиканти. Предмет, който ще донесе единият от тях, е играчка-овца, с която много се забавлява със сина си. За него съпругата и синът му са по важни от всичко на света, дори от кариерата.

Другият гост музикант е голям фен на техниката и човек, който разбира от компютри и електроника много повече от всеки инженер с диплома от ТУ.
Той се грижи за цялата техника по време на участия, а също така е ценител и колекционер на хубаво отлежало уиски. Един от предметите, който ще донесе в студиото, е микрофон, обсипан с камъни, за който се шегува, че подхожда най-много на фолк певица, но всъщност е негов. Зрителите ще имат възможност да направят своите предположения кои ще бъдат гостите изненада в студиото, чрез форума на предаването.

По повод Деня на София в студиото на „Денят е прекрасен” ще гостува и Кристина Белчева - Управител на сдружение с нестопанска цел "София - вечна и свята".

Рубриката "Ти можеш" стартира утре с ко-водещата Милена Илиева - жената, която умее всичко и е познато лице от "Часът на мама"
, както и героиня от рубриката на bTV Новините – „Добрите хора”. В четвъртък в нейната рубрика ще се дискутира темата как да убедиш една банка да ти отпусне кредит, който ти изглежда трудно постижим.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денят е прекрасен

Азис иска още деца

Ива командва вкъщи, а Мавриков в студиото на „Денят е прекрасен”!

„Столичен градски транспорт” отива на съд

„Денят е прекрасен” търси решение за децата от приюта на дядо Иван от Нови Хан

"Денят е прекрасен" с нова поредица „Ти можеш да промениш живота си!