Какво ще се случи...

"Гордата Аси" – 14 епизод, 22 септември, вторник

• От 0/5Какво ще се случи в 14 епизод, 22 септември, вторник в теленовелата "Гордата Аси" - от 17:30 часа по Нова ТВ...Аси се втурва да спасява любовта си

Излизането на Ихсан от затвора е посрещнато с облекчение от всички, но решението на проблемите не  изглежда толкова лесно.

Дължимите за изплащане полици продължават да тегнат над семейството. За да не изгуби земите си, Ихсан сключва споразумение с Демир. Един от хората, които се радват най-много на излизането на Ихсан от затвора, е Керим. Керим взема решение да поиска ръката на Дефне от семейството й.

Сухейля е против това решение. Лейля, която е на страната на Сухейля, прави план, с който да възпрепятства намеренията на Керим. Дефне и Керим ги очакват нови трудности.


Демир е много ядосан на Аси за това, че не го е дочакала. Колкото и да се опитва да разясни ситуацията на Демир, той е непреклонен. Не желае дори да я изслуша. Настъпва времето Аси да защитава любовта си.

Дали усилията на Аси ще бъдат достатъчни да склонят Демир? Още колко време Демир ще може да овладее чувствата си?ASI, 2007 - 2009, Турция

сериал

Драма


Режисьор: Кавдет Мерцан
Сценаристи: Гул Диркан и Себнем Цитак
В главните роли:Туба Бююкюстюн (Tuba Büyüküstün) и  Мурат Йълдъръм (Murat Yıldırım)
Още за Гордата Аси, Туба Бююкюстюн

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg