Какво ще се случи...

"Гордата Аси" - 12 епизод, 15 септември, вторник

• От 0/5

Какво ще се случи в 12 епизод, 15 септември, вторик в теленовелата "Гордата Аси" - от 17:30 часа по Нова ТВ...

 

Гордата Аси

Аси я очакват тежки дни
Аслан Козджуоглу обвинява Демир за нещастията, сполетели неговата фамилия. Между тях избухва свада, в която Демир е ранен. Първа на помощ му се притичва Аси.  Това положение предизвиква различни емоционални чувства и у двамата. Сюхейля е само на крачка от откриването на сина си. Посещава Ихсан и го моли за помощ. Това посещение не остава скрито от погледите на Джемал Ага и Нериман.

Нериман е любопитна да разбере намеренията на тази жена, която посещава мъжа й. А Джемал Ага, опитвайки се успокои дъщеря си, всъщност подклажда този огън. Ихсан е изправен пред съда. Съдът постановява той да бъде пуснат под гаранция. Но проблемът за Аси се корени в това кой всъщност ще плати тази гаранция?

Цялата фамилия очаква помощ от Джемал Ага. А Джемал Ага избягва да вземе отношение в тази връзка. Дори и да иска да помогне, Демир е възпрепятстван в това си начинание.

Решава да изкорени този проблем. Възползвайки се от факта, че Демир помага тайно на семейство Козджуогулларъ, Кенан преминава в настъпление и прави предложение за женитба на Аси. В замяна предлага да заплати гаранцията на Ихсан. Аси е принудена да вземе някакво решение. Ще успее ли Аси да преглътне своята гордост и в името на живота на баща си ще приеме ли това предложение?

Ще успее ли Демир да спаси Аси от тази безизходица? ASI, 2007 - 2009, Турция

сериал

Драма


Режисьор: Кавдет Мерцан
Сценаристи: Гул Диркан и Себнем Цитак

 

 

Още за Гордата Аси

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg