Какво ще се случи...

"Гордата Аси" - 11 епизод, 14 септември, понеделник

• От 0/5


Какво ще се случи в 10 епизод, 14 септември, понеделникв теленовелата "Гордата Аси" - от 17:30 часа по Нова ТВ...

 Какво ще се случи в 10 епизод, 14 септември, понеделникв теленовелата

Отношенията между Демир и Аси се влошават

Задържането под стража на Ихсан шокира всички и най-вече Аси. Аси обвинява за станалото Демир и започва да изпитва гняв и омраза към него. А Демир не е в състояние да се ядосва на Аси. Той не е искал нещата да се развият по този начин, но знае и за своята вина.

За да изкупи вината си, той се опитва да помогне на Аси, но тази негова помощ не остава забелязана от нея. Възползвайки се от това положение, Кенан се издига в очите на Аси. На всичкото отгоре, откъм страната на Демир най-неочаквано се появява човек, който ще развали отношенията между Демир и Аси.

Джемал Ага се заинтересува кой всъщност е бащата на детето на Сюхейля и започва да изпитва съмнения, че това всъщност може да е и Ихсан.
Яростта му към Ихсан нараства. Дори и да полага грижи за девойките в отсъствието на Ихсан, истинските му намерения са съвсем други. Това, че зет му е попаднал в затвора, всъщност го устройва напълно. Но това положение бавно, но неусетно завлича Аси в задънена улица.

Демир иска да измъкне Аси от тази безизходица. Докато е обзет от грижи за Аси, той е възпрепятстван от един неочакван човек, който го напада.ASI, 2007 - 2009, Турция

сериал

Драма


Режисьор: Кавдет Мерцан
Сценаристи: Гул Диркан и Себнем ЦитакОще за Гордата Аси

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg