Какво ще се случи...

"Гордата Аси" - 10 епизод, 11 септември, петък

• От 0/5Какво ще се случи в 10 епизод, 11 септември, петък в теленовелата "Гордата Аси" - от 17:20 часа по Нова ТВ...


"Гордата Аси" - 10 епизод, 11 септември, петък


Демир се страхува да не изгуби Аси

Демир вече е наясно, че насреща си има конкурент. Това е Кенан. За да се сближи с Аси, Кенан решава да превземе крепостта отвътре. Установява близки отношения с Ихсан и Нериман. Не се свени да заяви открито за намерението си да поиска ръката на Аси. Ихсан започва да забелязва отскоро, че дъщерите му вече са пораснали. За разлика от него, Нериман, като всяка майка, е доволна от този факт. Според Нериман, Керим и Кенан са добра партия за дъщерите й. За да сближи Аси и Кенан, Нериман крои различни планове, но те пропадат.

Демир е обзет от страх, че може да изгуби Аси. Битката между Демир и Кенан за любовта на Аси се разгаря с пълна сила.
Сюхейля е решена да открие гроба на отдавна починалото си дете. Моли Ихсан да й помогне в това начинание. Свидетел на срещата между Сюхейля и Ихсан става един човек, когото най-малко очакват. Научил за пазената им тайна, той решава да я използва срещу тях.

Демир научава нелицеприятни сведения, свързани с Бюлент и предупреждава Ихсан. За да не преклони глава пред Демир, Ихсан продължава партньорството си с Бюлент. Но Бюлент ще причини много беди на Ихсан. Семейство Козджуоглу ги очаква много неприятна изненада, която ще ги разтърси из основи.
ASI, 2007 - 2009, Турция

сериал

Драма


Режисьор: Кавдет Мерцан
Сценаристи: Гул Диркан и Себнем Цитак

 

 

Още за Гордата Аси

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg