Архив Вечерното шоу на Азис

Весела Неински обвини д-р Мазнейкова в непрофесионализъм

Добави коментар

Весела Неински обвини д-р Мазнейкова в непрофесионализъм. Гинекологът от „Шейново” за първи път ще подкрепи в ефир твърденията на оперната певица.

Весела Неински обвини д-р Мазнейкова в непрофесионализъм

Весела Неински обвини д-р Мазнейкова в непрофесионализъм. Гинекологът от „Шейново” за първи път ще подкрепи  в ефир твърденията на оперната певица.

Д-р Начко Чаламанов:
„Да, направих второ абразио на Весела Нейнски”. Гинекологът от „Шейново” за първи път ще подкрепи  в ефир твърденията на оперната певица.

Днес  на дивана на Азис, ще седне оперната певица Весела Нейнски, чиято лична драма повдигна въпроса за равнището на гинекологията в България.

Защо д-р Мазнейкова обяви Весела Нейнски за „нахалница и лъжкиня”, зрителите ще разберат от самата пациентка.

Д-р Мазнейкова отказала да дойде в студиото на вечерното шоу и в открита дискусия публично да разреши спора си с Нейнски. Тя изпратила писмо до екипа на предаването, в което отрекла след операцията в клиника „Света София” на Весела да ѝ е правена втора оперативна интервенция в болница „Шейново”.

Азис

„Не искам да приемам ролята на жертва, това може да се случи и се случва на много жени в днешно време  - да направят спонтанен аборт и да изгубят желано дете. Не обвинявам д-р Мазнейкова за спонтанния аборт, а за това, че изчистването на мъртвия плод в нейната клиника не бе направено професионално. Наложи се второ абразио в друго болнично заведение, което застраши здравето ми”, ще разкаже пред Азис Нейнски.

След 18 дневно кървене, последвало след отстраняването на мъртвия плод от утробата й, в клиниката на д-р Мазнейкова, Весела Нейнски отива на преглед при  д-р Начко Чалманов от „Шейново”.
Той я съветва да се върне в клиника „Света София”, тъй като е открил остатъчен материал от бременността ѝ въпреки извършеното вече абразио. Весела отказва да потърси отново помощта на д-р Мазнейкова. За първи път д-р Чалманов ще потвърди в ефира на PRO.BG, че наистина е оперирал Нейнски с цел отстраняване на остатъците от нейната бременност. Лекарят ще се включи по телефона, по време на предаването.

 Гост в пилотното издание на третия сезон на „Вечерното шоу на Азис” ще бъде и попфолк певицата Теодора.


Гост в пилотното издание на третия сезон на „Вечерното шоу на Азис” ще бъде и попфолк певицата Теодора.

За първи път красивата брюнетка ще потвърди и коментира връзката си със своя продуцент Ненчо Касъмов, собственик на музикална компания „Диапазон Рекърдс”. Теодора ще сподели, че е обект на завист и омраза от страна на своите колежки заради близките си отношения с Касъмов.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделник до четвъртък от 22:15 часа, само по PRO.BG
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV