Актуално В програмата

«Денят е прекрасен» - новото сутрешно ток шоу от септември в ефира на bTV

Добави коментар

“Денят е прекрасен” - новото сутрешно ток шоу, което тръгва от средата на септември в ефира на bTV, е наследникът на „Часът на мама”.
Водещите с продуцентката Милена Будинова“Денят е прекрасен” - новото сутрешно ток шоу, което тръгва от средата на септември в ефира на bTV, е наследникът на „Часът на мама”.

Предаването е насочена основно към дамската аудитория и има за цел да създава слънчево и добро настроение на зрителите в най-светлите часове на деня.

«Денят е прекрасен»
е шоуто, разработено специално, за да отговори на нуждите и нагласите на телевизонната аудитория, посочени в последните пазарни проучвания – а именно темите, вълнуващи най-вече дамската аудитория, да бъдат разглеждани по-широкообхватно.     

«Денят е прекрасен» ще бъде разделен на няколко своеобразни смислови и тематични сегмента, като във всеки от тях ще има периодично повтарящи се, тематично свързани със съответния сегмент рубрики. Някои от рубриките ще бъдат представяни от едни и същи консултанти, специалисти в дадената област. Различни и интересни хора бяха тествани от водещите Ива и Боги и продуцентите на предаването. Консултантите ще се превърнат в постоянни лица и образи на различните разнообразни рубрики.
    
«Часът на мама» ще остане рубрика част от „Денят е прекрасен”,
насочена много по-тясно към взаимоотношенията родители – деца, а широко обсъжданите женски теми в предаването през миналите сезони ще намерят място в новия формат, но ще бъдат разработени в отделните рубрики.  

Една от рубриките на предаването ще съдържа теми за свободното време, позитивното мислене, източна тематика, мода, красота, спорт, хобита и др. В този сегмент всеки ден от седмицата ще бъде разисквана определена тематика, която ще се превърне в типична и очаквана в определения ден от седмицата.

Своеобразен наследник и продължение на женските клубове, които Ива и Боги правеха веднъж седмично в „Часът на мама”, ще бъде един от сегментите в предаването „Денят е прекрасен”. Тук разговорите ще бъдат на развлекателни теми. Понякога ще бъдат коментирани различни новини, които вълнуват повече хора и са обект на различни коментари, слухове и мълви, а Боги и Ива ще се превърнат в своеобразни коментатори на чутото. Рубриката ще има светски хроникьор и репортер, източник на информация за коментарите на двете водещи.

Рубриката за семейна консултация също ще бъде част от предаването, но със седмична периодичност. „За и против” ще търси две гледни точки по обсъждана тема. В тази ситуация водещите ще защитават по естествен начин две различни позиции.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Часът на мама , Денят е прекрасен

Мария Гроздева и дъщеря ѝ Маги в „Часът на мама”

Филип Аврамов в „Часът на мама” – петък, 2 ноември от 14:00 часа по bTV Lady

Новият сезон на „Часът на мама” – от 10 септември по bTV Lady

Азис иска още деца

Ива командва вкъщи, а Мавриков в студиото на „Денят е прекрасен”!