Актуално В програмата

Трети сезон на „Шепот от отвъдното” тръгва по bTV от 6 септември

Добави коментар

Нови 18 епизода на хитовия сериал с Дженифър Лав Хюит - „Шепот от отвъдното” - от 6 септември, всяка неделя след късните новини и предаването „Без дрехи” по bTV.

Трети сезон на „Шепот от отвъдното” тръгва по bTV от 6 септември
Нови 18 епизода на хитовия сериал с Дженифър Лав Хюит - „Шепот от отвъдното” -  от 6 септември, всяка неделя след късните новини и предаването „Без дрехи” по bTV.

„Шепот от отвъдното”
проследява живота на Мелинда Гордън - собственик на малък антикварен магазин в Грандвю, щата Ню Йорк. На пръв поглед няма нищо необичайно и вълнуващо около нея, но тя притежава свръхестествени способности, чрез които общува с духове от отвъдното. В продължение на два сезона, с помощта на нейния съпруг и съветник - Джим Кланси, тя играе ролята на медиатор между световете на живите и мъртвите и помага на духовете да намерят покой.

В първи сезон на „Шепот от отвъдното” Мелинда се бори за душите на мъртвите с Романо, бивш окултен лидер, чието име се свързва с едно от известните в историята масови ритуални самоубийства. В края на сезона Мелинда губи битката с Романо за душата на най-добрата си приятелка Андреа Морено, която загива в катастрофа.

Във втория сезон на „Шепот от отвъдното” се появи и втори персонаж, притежаващ уменията на Мелинда, което накара зрителите да се запитат дали Грандвю не е нещо повече от обикновен град...

В новия, трети сезон Мелинда
е все по-близо до откриването на истината за дарбата си, както и до научаването на повече подробности за своето детство.  В хода на сериала Мелинда се доближава все повече до разковничето за миналото си и съдбата на баща си. Кулминацията на сюжетната линия се развива в края на сезона, когато Мелинда открива баща си - Том Гордън. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шепот от отвъдното - сериал, сезон 3 , Дженифър Лав Хюит

Дженифър Лав Хюит (Jennifer Love Hewitt)

Вторият сезон на драмата „Специални клиенти” стартира по bTV Cinema на 7 декември

Звездите без грим

Камерън Диас е най-опасната звезда в интернет