Актуално В програмата

Цветан Цветанов и Екатерина Михайлова "Ребром" в "Сеизмограф"

Добави коментар

В последния за сезона "Сеизмограф", гости ще бъдат лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов и заместник-председателката на ДСБ Екатерина Михайлова.


Автор и водещ: Светла ПетроваКак ще работи новият кабинет, ще има ли радикални промени в МВР, каква ще е съдбата на ДАНС и ГДБОП, са основните моменти в разговора
 
В последния за сезона "Сеизмограф", в рубриката "Ребром", гости ще бъдат лидерът на ГЕРБ и бъдещ министър на вътрешните работи Цветан Цветанов и заместник-председателката на ДСБ и на 41-вото Народно събрание Екатерина Михайлова. Как ще работи новият кабинет, ще има ли радикални промени в МВР, каква ще е съдбата на ДАНС и ГДБОП, как в ГЕРБ четат последния мониторингов доклад на ЕК за проблемите в областта "Правосъдие и вътрешен ред" са основните моменти в разговора.

Темата за обсъждане в дискусионната "Контра" е "Трябва ли да бъдат анулирани гласовете за ДПС от Турция, получени на парламентарния вот през юли?" Настояването е на РЗС и ВМРО и бе огласено през седмицата. Позициите и наблюденията си ще представят водачът на войводите   Красимир Каракачанов,специалната пратеничка на bTV в Одрин, на 5 юли, Мария Георгиева и  членът на ЦИК проф. Михаил Константинов.

 В минутите на "Хастар" йога -инструкторът Вера Захариева от София ще   даде ценни идеи за физическа активност и душевна хармония през лятото.

Предаването "Сеизмограф" ще се завърне в ефира на  bTV на 12 септември!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сеизмограф

Светла Петрова аут от bTV. Предаването "Сеизмограф" отпада от програмата на телевизията.

Камен Костадинов гостува в „Сеизмограф” тази събота по bTV

Министър Нона Караджова за радиационната опасност - в „Сеизмограф”

Шокиращи разкрития за аферата с подслушването - в „Сеизмограф”, събота от 18.00 часа по bTV

Министърът на правосъдието гостува в „Сеизмограф” събота от 18.00 часа по bTV