Архив Отечествен фронт

„Отечествен фронт” - 04 юли, събота

Добави коментар

Защо англичаните напускат България ще разберем от „Отечествен фронт”, събота, 4 юли от 18:00 по Нова ТВ
В първата събота на юли от 18:00 социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” ще покаже какво всъщност стои зад мита „англичаните дойдоха”. „Всеки ден слушаме, четем и гледаме как държавата ни става толкова красива, стабилна, добра и смислена, че дори чужденците вече дойдоха да живеят в нея.” – разказва Мартин Карбовски. – „Няколко десетки англичани са си купили къщи по нашия Балкан. Това се използва от общоприетата пропаганда да се създава мит – толкова сме добре, че дори англичаните, видите ли, идват у нас. Но това е лъжа! Англичаните имат проблеми точно колкото и българите. Дори повече!”

Това е история за една къща в село Пленимир, Добричко, купена за петдесет хиляди евро преди около година и продадена днес за двадесет и пет хиляди евро. Най-страшното в историята е, че тази къща е на англичанката Бет, която бърза да напусне България и не пожела да говори с колежките Надя Теодосиева и Дияна Хаджийска, защото е твърде уплашена.

Джеф


За нея разказват Джеф, също англичанин и холандеца Албърт, които живеят в селото. А Бет и семейството ѝ бягат от единственото ромско семейство в село Пленимир.
 холандеца Албърт

„Едно циганско семейство е направило така, че едно английско да си тръгне.” – коментира Мартин Карбовски. – „Същото циганско семейство, единствено в селото продължава да пречи на оставащите чужденци. С една дума това вече не е метафора – гоним си инвеститорите с цигански номера!... Щом и англичаните ги е страх от циганина-съсед, щом в очите им виждаме това, което виждам в очите на българите всеки ден – отчаяние и примирение – това означава, че нормалните хора не стават за живеене в тази страна!”

Главният герой в историята, българинът с циганско потекло, който изгони едно английско семейство от България е Сашко.


Главният герой в историята, българинът с циганско потекло, който изгони едно английско семейство от България е Сашко. Сашко предлага жена си за секс на съседа си чужденец. Сашко предлага децата си за осиновяване, сиреч за продажба на чужденеца. Сашко взема парите и не върши никаква работа. Сашко изхвърля боклука си в двора на съседите си чужденци и паркира каруцата си пред гаража им, за да не могат да го ползват. Сашко нарочно бие с пръчка коня и кучето си пред съседите си чужденци, за да ги разстройва... Сашко е страшилището на чуждестранния инвеститор. На друго място Сашко щеше да получи червен картон, в България обаче Сашко не е наказан за безумията си. Село Пленимир е българско село, където властта, държавата е кметът. Кметската наместничка Ганка Цветкова обаче избяга при опита на екипа ни да говори с нея.

„Бет, англичанката си тръгна на 5 юни завинаги от България.” – коментира Карбовски. – „Тя помоли колежките Диана и Надя да не излъчваме по-рано това издание, за да няма проблеми. Нейната идея за спокоен и евтин живот в България не се осъществи. Тръгна си уплашена, объркана и облекчена, че вече няма да се занимава с нас. Тръгна си след като бе похарчила само за къщата си в Пленимир повече от сто хиляди евро. Бет не е единствена – разбити и окрадени къщи на англичани има навсякъде у нас – просто за тях филми не се правят. Правят се напудрени филми за „новите българи”. Бет, англичанката, слава Богу има къде да се прибере – в скучната Англия, където никой не паркира каруцата си пред гаража ти. Ние обаче няма къде да се приберем – всяка сутрин като излизаме една лайняна каруца ще препречва пътя ни. Още ли се колебаете къде да пътувате през уикенда?! Елате в България. Чакаме ви!”

„Отечествен фронт”, събота, 4 юли 2009 г., от 18:00 по Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт , Англичаните напускат България

Приказка от долната земя в “Отечествен фронт”, събота, 12 януари 2013 година

След края на света: Близки срещи от третия вид

Приложна магия

“Отечествен фронт”: Не без сина ми

Тя, той или то... в “Отечествен фронт”