Архив Вечерното шоу на Азис

Китаеца е специален гост във "Вечерното шоу на Азис" в четвъртък

Добави коментар

В четвъртък във „Вечерното шоу на Азис” за първи път водеща ще бъде Катето Евро. Тя ще си позволи да покани един специален гост – Ники Китаеца.

В четвъртък (12 юни) във „Вечерното шоу на Азис” за първи път водеща ще бъде Катето Евро. Тя ще си позволи да покани един специален гост – Ники Китаеца. След като преди време стана ясно, че той и Васко са се разделили, утре зрителите ще видят, че Ники участва в новия клип на Азис. Катето ще признае, че е луднала от „номерцата” им и веднъж за винаги ще се опита да изясни ситуацията около семейството – заедно ли са или не, обичат ли се или не?

Ще стане ясно, че раздялата е настъпила, защото Ники си е тръгнал. Причината била, че се е изморил от всичко, от интереса на хората към тях и от шумотевицата. Всичко станало без шумни скандали и без хвърляне на дрехи през прозореца, защото Ники решил да напусне Азис, а не обратното. Пред зрителите на предаването, той ще сподели, че през цялото време мислел за съпруга си, много му било тежко и най-много му липсвало уважението и вниманието от негова страна. Азис ще разкаже, че след първия месец си мислел, че явно така е трябвало да се случи. След това обаче, започнал много да тъгува. „Хубаво е, че стана така, защото Китаеца вече знае какво иска”, ще сподели Васко.  

Азис и КитаецаСлед като били разделени, в продължение на месец и половина, Ники решил първи да се обади, защото той бил човекът, който си тръгнал. Той звъннал по телефона и му казал: „Брат ми има бал, искаш ли да дойдеш?”. Азис не приел веднага, за да не изглежда лесно, но след това се сдобрили.
Китаецът ще разкаже още, че се е върнал при Азис не заради някакви материални облаги, а заради самия него. Ще научим, че през времето когато били разделени той взел нещата в свои ръце, доказал на себе си, че може да се справя сам, но и разбрал, че не може без Васко до себе си. Неговата половинка пък ще сподели: „Аз не мога да мисля без него – това е причината да сме заедно”. Китаецът ще разкрие още, че сега живеят не за това какво ще кажат хората, а за да им е хубаво заедно. Двамата ще разкрият, че правят всичко, което им доставя удоволствие и тотално ще отрекат още един мит за себе си: че са асексуални.

Катето ще покани психоаналитичката Ани Владимирова, която ще им направи професионална семейна терапия и ще им даде съвети как да избягват подобни конфликти в бъдеще. Ани ще им направи тест, след който ще стане ясно, че очакванията на Азис към Ники са доста противоречиви, а на Китаеца пък му е нужен силен партньор, който да може да взема решения. Васко ще разкрие още, че преди е имал намерения да променя и моделира Ники, но сега вече няма такива идеи и го приема такъв, какъвто е.

Вторият гост в шоуто в четвъртък ще бъде любимката на Азис от „Мюзик Айдъл” – Деница. Тя категорично ще отрече слуховете, че са в конфликт с Нора и ще сподели, че тя е най-близката ѝ приятелка от риалитито. След това Азис и Деница ще си поговорят по женски за мъже. Ще стане ясно, че чаровната гостенка в момента няма гадже, но пък си харесва някой, който не е известен. За сега обаче, тя пази в тайна симпатиите си към него. Деница ще сподели още, че много често ѝ се е случвало мъжете да я приемат повече като приятел, отколкото като жена. „На дебеланките като нас така се случва” ще бъде коментарът на Азис. Айдълката ще сподели, че все още не е спряла да прави опити да отслабва, но според нея това не е най-важното нещо.

Освен това, в четвъртък зрителите на ТВ2 ще могат да видят премиерата на най-новия видео клип на Азис „Дай ми лед”, както и дует на Васко с Деница.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от неделя до четвъртък, от 22:00 часа, само по ТВ2

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV