Актуално В програмата

Мария Гроздева сядат на стола на богатството

Добави коментар

Мария Гроздева сядат на стола на богатството в "Стани богат", петък 26 юни
Мария Гроздева  ще щурмува „Стани богат”



Мария Гроздева  ще щурмува „Стани богат” в петък, заедно с Васил Колев
- приятел на семейството на световната шампионка по стрелба. „Кой град е икономическата столица на Италия?” и „Кой филм започва с цитат от книгата на Еклесиаст, който гласи: „Весели се в младостта си, момко” ?” са някои от питанията, които Ники Кънчев ще отправи към своите гости.

  • Какво се случи в "Стани богат"?

С 20 000 лева си тръгнаха в сряда от „Стани богат” Тодор Славков и дъщерята на Жени Живкова – Людмила Стефанова. Вуйчото и племенницата се отказаха на въпроса за 50 000 лева – „Кой султан, пленен от татарина Тумур, според легендите бил поставен от него в златен кафез като трофей?” (Баязид I Светкавицата).

Втори на стола на богатствто снощи ще се състезава първият братовчед на Тошко – Васил Русев - Чайката.
Той е един от основателите на българската алтернативна група ТЪМНО и мери сили в компанията на своя колега музикант Бичето. Чайката и Бичето отговаряха на въпроси от типа: „На гърба на кое животно обикновено е изобразявано най-почитаното тракийско божество Херос?”, „Кой наш писател нарича себе си „хронист на митологичното село Черказки”?” и „Валутата на коя страна носи името на град, прочул се в борбата ѝ за независимостта в края на XX век?”. Двамата отвориха въпрос за 50 000 лева. Въпрос от област музика - „Кой е композитор на популярното църковно песнопение „Многая лета”, изпълнено от Борис Христов”, се оказа финален в играта на ъндърграунд музикантите.

Гласовитата съквартирантка Софи Маринова също тества своята интелигентност тази вечер, подкрепена от близък приятел.
Двамата състезатели умуваха над: „Кой град има петвековна традиция в търговията с диаманти и е наричан „диамантената столица на света”?”, „Каква порода е легендарното куче актьор Рин Тин Тин от 20-те и 30-те години на XX век”  и „В коя страна жените за първи път имат право да гласуват през 2006 г.?”. Ромската перла   се препъна във въпрос за 20 000 лева.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани богат

Емблематичният „Мистър Стани богат“ Ники Кънчев се завръща в играта тази пролет

Чисто нов жокер влиза в Стани богат

Умни деца и младежи блестят със знания и играят със замах в СТАНИ БОГАТ

Есенният сезон на bTV стартира на 4 септември

Шестият специален епизод на СТАНИ БОГАТ - „Въпрос на бъдеще“ е с Иво Иванов