Актуално В програмата

Тодор Славков и племенницата му Людмила в „Стани богат”

Добави коментар

Тодор Славков и племенницата му Людмила в „Стани богат” ще изненадат зрителите с блестящата си игра - вторник и сряда, 20:00 часа
Рапарът Ицо Хазарта ще седне на стола на богатството тази вечер по Нова телевизия точно в 20:00 часа. Музикантът ще се препъне на въпрос за 10 000 лева - „За избирането на коя столица през 1908 г. е приложима поговорката „двама се карат третият печели”?”. Освен това поетичният съквартирант ще мисли над „Коя е новата любима актриса на Уди Алън, която участва в последните му филми?” и „Какъв по професия и образование е бил сър Артър Конан Дойл?”.

 Тодор Славков ще изненада зрителите с блестящата си игра в „Стани богат” във вторник и сряда.


Тодор Славков ще изненада зрителите с блестящата си игра в „Стани богат” във вторник и сряда. Любителят на бирата ще се състезава заедно със своята племеница Людмила Стефанова. 19-годишната дъщеря на Жени Живкова помага в модния бизнес на майка си. Оказва се, че Тошко е все още в недобри отношения с красивата си жена Силвия, с която се познават повече от 20 години.

Вуйчо и племеница ще отговарят на въпроси като: „Коя от песните не е на Азис?”, „На кой наш поет са вдъхновените стихове, изписани на Паметника на незайния войн в София?”, „Какво изобразява скулптурата Криптос, изложена в двора на ЦРУ в Лангли, Вирджиния?”.

Приятелят на Люси ще се включи в играта като жокер „Обади се на приятел” на питането „Коя е последната дума в абревиатурата SWIFT, която означава международна мрежа за финансови операции?”. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани богат

Емблематичният „Мистър Стани богат“ Ники Кънчев се завръща в играта тази пролет

Чисто нов жокер влиза в Стани богат

Умни деца и младежи блестят със знания и играят със замах в СТАНИ БОГАТ

Есенният сезон на bTV стартира на 4 септември

Шестият специален епизод на СТАНИ БОГАТ - „Въпрос на бъдеще“ е с Иво Иванов