Актуално Господари на ефира

Стартира подборът на нови Адреналинки

Добави коментар

Жана и Алекс, две Миски и 4-ма мъже са сред кандидатите за нови Адреналинки!!! Утре (17 юни) започва първият кръг от кастинга...
Утре (17 юни) започва първият кръг от кастинга за нови Адреналинки в „Господари на ефира”. До момента за участие са се записали над 1 200 момичета от цяла България!

Жана и Алекс, две Миски и 4-ма мъже са сред  кандидатите за нови Адреналинки!!!


Поради тази внушителна бройка първият кръг ще се състои в няколко  поредни дни. В съотношението брюнетки – блондинки, определено доминират тъмнокосите красавици 70 към 30 процента. Интересното е, че въпреки правилото „брюнетка и блондинка”, заложено във формата на шоуто, не липсват и червенокоси кандидатки.
 
Жана и Алекс, две Миски и 4-ма мъже са сред  кандидатите за нови Адреналинки!!!Най-младата желаеща да танцува в Господарите е едва 4 годишно момиченце. Много са и 11 – 12 годишните девойки, които обаче нямат шанс, защото долната граница е 16 години.

Най-възрастната кандидат- адреналинка пък е на 34, което обаче не я изключва от надпреварата. Две от лицата на агенция „ Уеб Моделс” са сред хубавиците.

Марина Войкова дойде от Италия където  се занимава с  модерен балет, за да се включи в надпреварата. ЗА съжаление /нейно и на журито/ Марина е само на 15 и въпреки страхотната си външност и талант, беше помолена да се върне догодина.

Дргугото лице на Уеб Моделс е Гергана Корсачка – тя подобно на близо стотина от момичетата се пробва за 2ри път. При първия опит хубавицата стигна до самия финал. Жана и Алекс, две Миски и 4-ма мъже са сред  кандидатите за нови Адреналинки!!!Гери си е обещала да пробва пак, но ако не успее и този път – няма да потрети.

Дали  на сериозно или  на шега Жана и Алекс също се появиха сред кандидатките за нови Адреналинки.
Тайно от екипа,  двете красавици си организирали специална фотосесия, на която обаче са с разменени цветове на косите – Жана стана блондинка, а Алекс – брюнетка. Въпреки дегизировката обаче, те бяха разпознати на момента от колегите си от шоуто.

По-фрапиращо от това обаче е, че сред кандидатурите изпъкват такива и на .....мъже, което е абсолютен прецедент в историята на култовото шоу!. До момента 4-ма господа са подали заявки в сайта на Господарите.
Две носителки на титли за красота също са заявили желанието си да станат Адреналинки, но за сега самоличността им ще бъде запазена в тайна по тяхна молба.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Господари на ефира

Господари на ефира приемат оставката на 2018 година с двучасово шоу

Празнична програма - какво ще дават по NOVA?

Васил Василев-Зуека и Ненчо Балабанов за първи път заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека отново заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново заедно