Актуално В програмата

„Пълна лудница” - 13 юни, 20 часа

Добави коментар

Тази събота в „Пълна лудница” - „Хвани богат” ще се позабавляваме с играта на очарователна двойка роми,... - 13 юни, 20 часа

Тази събота в „Пълна лудница” ще видим новите два епизода от драматичната семейна сага „Разрешена любов”. В първия ще станем свидетели на напрегнат мъжки разговор. Константинов баща привиква Константинов син на очна ставка в кабинета си. Някой е пикал в снега под прозореца и главата на фамилията иска обяснения! Краткото разследване води до смразяващи разкрития – злодеянието е извършено от бащата на Явор, но... почеркът е на Анастасия Константинова... всички доказателства водят към изневяра!!!

Във втората серия пък ще разберем интимни подробности от живота на богатите. И по-точно, какви мисли обземат бизнесменът Константинов, след като се прибира леко пийнал от лъскав прием.


В „Хвани богат” ще се позабавляваме с играта на очарователна двойка роми, които ще се опитат да се справят с въпроса: „Кой е основал българската държава?” Драматични колебания се зараждат в душите им, защото цели два отговора им изглеждат верни и силно логични. Хан Аспарух или Хан Соло – това е въпросът?!

 
В „Депутат айдъл” пък ще видим поредния кандидат за голямата политика – симпатичният садист Чимбера (в ролята Силвестър Силвестъров), който възнамерява да върне Крумовите закони, защото според него България без бой няма да се оправи.

Класическата история за Снежанка

Класическата история за Снежанка пък ще видим в стил „Лека нощ, големи”.

Класическата история за Снежанка


Класическата история за Снежанка


В новата трактовка на приказката за възрастни ще разберем защо човек не може и не трябва да има вяра на джуджетата.

МВР задължава травеститите и труженичките на Околовръстното да носят светлоотразителни жилетки. Повече подробност по случая ще разберем от Мартин Грабовски в „Отечествен фонд”.

И накрая –  „Язовир от любов” и затрогващата история на бивша съдържателка на стрелбище, която търси съпруга на 25 годишния си син. В хода на историята обаче, бащата на момчето, един кротък и смирен хамалин ще научи потресаващи истини за миналото на „благоверната си”.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пълна лудница

"Пълна лудница" се завръща с нови рубрики

Родните футболни босове влизат в „Пълна лудница“

Мария Сапунджиева е Мадона в новата Пълна Лудница, 18 септември, 21.00ч, по Нова ТВ

Зуека се срещна тайно с Лейди Гага

Стартират повторенията на „Пълна лудница“ по НОВА ТВ