Актуално В програмата

„Сеизмограф” – 13 юни, събота, 18.00 часа

Добави коментар

В предаването „Сеизмограф” тази събота, 13 юни председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред Минчо Спасов


Водещ: Светла ПетроваВ рубриката „Ребром” на предаването „Сеизмограф” тази събота председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред Минчо Спасов ще говори за поредната оставка в МВР. Депутатът от НДСВ ще коментира версиите за напускането на шефа на отряда за борба с тероризма полковник Георги Узунов – дали то е плод на сексскандала, пробил в медиите или заради инцидента миналия петък, при който поради липса на координация между силовите звена за малко не се стигна до кървава престрелка между полицаи и барети.

Противопоставянето в „Контра” ще е на тема ромския вот – кой как го употреби миналата неделя на изборите за Европарламент и как това повлия на резултата. Дискусията ще е между кандидата от листата на „Коалиция за България” Румян Русинов, който обра преференцията на тази общност и водача на листата на разпадналата се тази седмица коалиция „Напред” Любен Дилов-син.

В минутите на „Хастар” осмокласникът Крум Ташев от София ще представи идеите си за реформи в българското образование и мнението си за новите мерки за затягане на дисциплината в клас.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сеизмограф

Светла Петрова аут от bTV. Предаването "Сеизмограф" отпада от програмата на телевизията.

Камен Костадинов гостува в „Сеизмограф” тази събота по bTV

Министър Нона Караджова за радиационната опасност - в „Сеизмограф”

Шокиращи разкрития за аферата с подслушването - в „Сеизмограф”, събота от 18.00 часа по bTV

Министърът на правосъдието гостува в „Сеизмограф” събота от 18.00 часа по bTV