Архив Рейтинг

Близо половин милион зрители гледаха „Господари на изборите”

Добави коментар

Близо половин милион зрители гледаха „Господари на изборите”. Нестандартният начин на отразяване на изборите на Нова ТВ на 7 юни, се оказа повече от успешен.



Нестандартният начин на отразяване на изборите, който „Нова телевизия” предложи на своите зрители на 7 юни, се оказа повече от успешен. Почти половинмилионна аудитория (465 061) видя шоуто на Зуека, Рачков и Мария Игнатова. Средният рейтинг на предаването е 6,4, а пазарният дял – 21,8.

За първи път в родния телевизионен ефир в деня на избори  беше направена симбиоза между „Календар” и „Господари на ефира”. Повече от два часа Николай Дойнов и Господарите си подаваха топката в изборната вечер, информирайки и забавлявайки хората пред малкия екран.

Преди тях публиката беше подгрята от царете на комедията Влади Въргала и Николай Урумов, които заедно с министъра на веселието Димитър Туджаров-Шкумбата и водещата Цветанка Ризова неколкократно призоваха към по-висока изборна активност. Близо половин милион зрители гледаха „Господари на изборите”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Господари на изборите

Класацията на нацията – само в изборния ден и само по „Нова телевизия”

На евроизбори с усмивка - 7 юни