Актуално В програмата

Адреналинките Жана и Алекс влизат в „Пълна лудница”

Добави коментар

Тази събота (6 юни) в „Пълна лудница” влизат Адреналинките от „Господари на ефира”. Жана и Алекс кандидатстват за работа при Димитър Пачков...

„Пълна лудница” търси таланти

Събота, 6 юни 2009 г., 20 часа, Нова телевизия

Тази събота (6 юни) в „Пълна лудница” влизат Адреналинките от „Господари на ефира”. Жана и Алекс кандидатстват за работа при Димитър Пачков, тъй като дните им в Господарите са преброени. Двете дами са готови на всичко, за да получат работа... но с какво ли ще успеят да съблазнят шефа Пачков?

Пълна лудница


В поредния епизод от сагата „Разрешена любов” ще видим как Мартин (в ролята Алексей Кожухаров) се сблъска с мутрите, на които дължи пари. За да излезе невредим от ситуацията, той с опита да предложи майка си и сестра си вместо кеш... но как ли реагираха „кредиторите” на това иначе неустоимо предложение?

В „Часът на татко” пък ще чуем съвети към младите бащи как да се борят със сутрешния махмурлук. Извода е, че за да нямаш махмурлук рано сутрин просто трябва да не пиеш вечерта... а направо сутринта!

В епоса „2 и 200” Гай Юлий Цезар отива при Леонид, за да си разчисти сметките с него заради Клеопатра и поруганата си чест. Какво ще се случи при сблъсъка на тези титани?

Пълна лудница


В „Календар +” Меглена Цунева ще сподели мнението си по актуалната мода евро политиците да бъдат по бельо.


Пълна лудница

В прогнозата за времето – Секси Банова се връща все още пияна от абитуриентски бал и Ники Знойнов решава да се възползва от ситуацията, но... слава богу се намесва Пачков и предотвратява най-лошото.

Пълна лудница


Симпатична розова хомосексуална двойка пък ще демонстрира знанията си пред Ники Пънчев в „Хвани богат”. За съжаление обаче, те така и няма да отговорят на въпроса „Какви ги ражда бързата кучка?”... просто защото не разбират нищо от кучки.

Пълна лудница


За сметка на това, ще станем свидетели на скандални разкрития около самия водещ Пънчев!

Всичко това ще видим в събота, 6 юни от 20 часа по Нова телевизия. А сега едно вааажно съобщение! „Пълна лудница” търси свежи креативни мозъци, със силно изразено чувство за хумор и непреодолимо желание да се присъединят към сценарния екип на комедийното шоу. Заинтересованите могат да изпратят автобиография и кратка, но много смешна авторска творба на e-mail: ludniza@globalvision-bg.com.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пълна лудница

"Пълна лудница" се завръща с нови рубрики

Родните футболни босове влизат в „Пълна лудница“

Мария Сапунджиева е Мадона в новата Пълна Лудница, 18 септември, 21.00ч, по Нова ТВ

Зуека се срещна тайно с Лейди Гага

Стартират повторенията на „Пълна лудница“ по НОВА ТВ