Актуално В програмата

Финален концерт „Всички имаме сърца: За децата на България” - 5 юни, петък

Добави коментар

Хаус дива Барбара Тъкър ще закрие финалния концерт от поредицата „За децата на България”, 5 юни, петък
Хаус дива Барбара Тъкър ще закрие финалния концерт от поредицата „За децата на България”,  5 юни, петък

Нюйоркската хаус дива и популярна госпъл изпълнителка Барбара Тъкър, ще пее в петък вечер на финалния концерт от поредицата „Всички имаме сърца: За децата на България” от 20:00 часа по Нова телевизия.


Ники Кънчев и Емил Кошлуков ще водят лайф концерта по „Нова телевизия” утре вечер. Ромската перла Бони ще се качи първа на сцената в Нови хан.

Момчето в инвалидна количка и с ангелски глас Кристиян ще изпълни заедно с Развигор Попов песен, написана от композитора и посветена на самия него, със заглавие - „На Крис”. Българската джаз икона Камелия Тодорова ще пее заедно с попфолк изпълнителката и водеща на „Голямата уста” Камелия. Двете чаровни певици с еднакви имена ще излязат на една сцена, въпреки музикалните си стилови различия. В името на благотворителната кауза гласовитите дами ще изпеят „Прошепнати мечти”. Дъщерята на Ками Тодорова – Рахел също ще се присъеди с песен към благотворителната инициатива.

Актрисата Касиел Ноа Ашер и „царят на комедията” Филип Аврамов ще са другия интерсен дует. Двамата ще изпращат послания за любов с песента „Je T’Aime”. Поли Генова заедно с вокална група “Бон-Бон” ще изпълни популярната “Heal the world” на Майкъл Джексън.

Барбара Тъкър ще пее на финала на концерта. Барбара е звезда от световен мащаб. Родена в Ню Йорк, тя се утвърждава на американската клубната сцена с уникалния си талант. Нейни хитове, между които „Precious Love”, “Beautiful People” и “I Get Lifted”, достигат челната позиция в американските денс и хаус класации общо 7 пъти.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Всички имаме сърца: За децата на България

Анелия, Д2 и Хилда Казасян ще пеят за децата на България - 4 юни

Софи Маринова води с Ники Кънчев звезден концерт по “Нова ТВ” - 28 май, 20:00ч.

Ники Кънчев и Тодор Славков водещи на петъчния концерт „За децата на България”

Алисия и Орлин Павлов в дует за децата на България