Актуално В програмата

„Сеизмограф” – 30 май, събота, 18.00 часа

Добави коментар

„Сеизмограф” разговорът в рубриката ”Ребром” е свързан с инцидента в местността „Бакаджиците”, при който загинаха 16 души.
„Сеизмограф” – 30 май, събота, 18.00 часаТази събота в „Сеизмограф” разговорът в рубриката ”Ребром” е свързан с инцидента в местността „Бакаджиците”, при който загинаха 16 души. Темата е „Трагедията край Ямбол и предизборната експедитивност на институциите”.
    
В „Контра” в предизборен диспут ще се срещнат водачите на листите за евродепутати: на БСП - Ивайло Калфин и на „Синята коалиция” - Надежда Михайлова. На печалба ли е България от членството си в ЕС, какви са възможностите и механизмите на евродепутатите да лобират за размразяване на спрените за страната ни средства от европейските фондове, както и кандидатурите на Турция и Македония да станат членове на общността – това са част от акцентите  в диспута.

Ден преди Световния ден без тютюнопушене в зрителската рубрика „Хастар” студентът по медицина Иван Вълков от Пловдив ще представи нестандартна идея как чрез дизайна на цигарената кутия да се намали броят на пушачите.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сеизмограф

Светла Петрова аут от bTV. Предаването "Сеизмограф" отпада от програмата на телевизията.

Камен Костадинов гостува в „Сеизмограф” тази събота по bTV

Министър Нона Караджова за радиационната опасност - в „Сеизмограф”

Шокиращи разкрития за аферата с подслушването - в „Сеизмограф”, събота от 18.00 часа по bTV

Министърът на правосъдието гостува в „Сеизмограф” събота от 18.00 часа по bTV