Актуално В програмата

Сесил Каратанчева в последния епизод от „Размяна на съпруги”

Добави коментар

Семейството на Радослав Каратанчев, баща, треньор и мениджър на Сесил Каратанчева, ще се размени със семейството на Гено Колев, вицепрезидент на „Малки български хора”
Семейството на Радослав Каратанчев, баща, треньор и мениджър на Сесил Каратанчева, ще се размени със семейството на Гено Колев, вицепрезидент на организацията „Малки български хора”

Живка Ангелова е на 37 години


Живка Ангелова е на 37 години и е парламентарен журналист, в момента е в майчинство, но не спира да работи. Тя е женена за Радослав Каратанчев, който е на 46 години, гребец и майстор на спорта. Двамата имат три деца, Габи на 8 години, Лиа на 5 години и Алекса на година и осем месеца. Освен това с тях живее и Сесил Каратанчева, която е от предишния брак на Радослав.
Семейството се занимава много сериозно със спорт и най-вече тенис. „Тенисът за мен е работа, начин да изкарвам пари”, ще сподели Сесил. „Спортът е много важен, защото изгражда мислене и начин на живот”, е тезата на бащата Каратанчев. Освен Сесил и другите му две дъщери се занимават със спорт. Габи тренира бокс и тенис, като Радослав смята скоро да я запише и на карате, а Лиа засега се занимава само с бокс и тенис. Единствено най-малката дама в къщата – Алекса все още не е записана да тренира. Семейството живее в София с между 10 000 и 12 000 долара на месец.

 Емилия Лебедова е на 28 години


Емилия Лебедова е на 28 години и в момента не работи, а се подготвя за изпити, защото иска да учи журналистика. Тя живее с Гено Колев, който е на 26 години и е вицепрезидент на организацията „Малки български хора” и работи като инспектор към столична община.

„Проблемът при малките хора е в кръста, има един прешлен, който с течение на времето захапва гръбнака и няма никакво движение, не можеш дори един чорап да си обуеш”, разказва Гено. Двамата с Емилия са заедно повече от 10 години. „Той е малък човек, но с голямо сърце”, споделя Еми и допълва, „има хора, които много ни се радват, възхищават ни се, но има и хора, които разсъждават – ти си голяма – той малък. Нямате бъдеще”.

Гено и Емилия искат да имат деца, но за момента не се чувстват готови. Двамата живеят в София с между 500 и 700 лева на месец.

Как живеят малките хора в България и какви проблеми имат спортистите в родината ни ще стане ясно в последния епизод на „Размяна на съпруги”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Размяна на съпруги

Искрен Пецов участва в „Размяна на съпруги”

Кралица на красотата попада в занемарен дом в "Размяна на съпруги” 3

Орхан Мурад разменя съпругата си в „Размяна на съпруги” 3

„Размяна на съпруги” 3 сбъдна мечтата на глухо дете от Козлодуй - събота, 1 май от 19:45

Мир и хармония срещу патриархат в „Размяна на съпруги” 3