Архив Вечерното шоу на Азис

Иван Киров пред Азис „Чувствам се като затворник”

Добави коментар

Гост довечера, 26 май във „Вечерното шоу на Азис” ще бъде синът на отвлечения бизнесмен Киро Киров - Иван Киров
Иван Киров пред Азис „Чувствам се като затворник”Иван Киров ще разкаже за изчезването на баща си и за преговорите, които е водил с похитителите за откупа.

В какво състояние е в момента Киро Киров и колко струва свободата му ще стане ясно довечера. „След подобно нещо човек никога не е същия!”, ще констатира гостът.

Киров младши ще опише подробно изчезването на баща си:

„Обиколих цялата къща, но не го намерих и първите няколко секунди бях много щастлив, тъй като го нямаше паднал на пода. След това осъзнах другата реалност...”,  ще обясни Иван Киров.

„Медиите ни пречеха и беше много учудващо как разбраха”, ще допълни гостът. Два дни след отвличането на Киров, синът получава смс инструкции.

„95 % от филмите за отвличания са верни, през цялото време не можеш да спиш, страх те е. Аз бях главният преговарящ и ако се беше случило нещо лошо, щях да съм виновен ”
, ще сподели драмата си Иван Киров.

Това, че случката продължила 17 дни, било продиктувано от похитителите, тъй като те се свързвали със сина през два-три дни. Първоначално са поискани 5 млн. евро в брой за заложника.

„Под 1 млн. евро успях да събера, няма да кажа точната сума. Това, което пише по вестниците, не е вярно”, ще сподели Киров. „Нямаше какво много да направи полицията, там има много кадърни и всеотдайни хора, които много помогнаха. Но баща ми можеше да пострада, затова в един момент започнах да ги държа на страна”.

Иван Киров оставя парите в сак на магистрала Тракия
, след като предишната вечер е трябвало да отиде на определено от похитителите място, но безрезултатно.

„Разхождаха ме две вечери и в Дупница - Самоков, за да видят дали някой ме следи. Бях с един човек охрана, оставих парите и не сме се виждали очи в очи с тях”, ще обясни синът. Най-ужасяващото е, че не освобождават 70-годиншия бизнесмен веднага.

„Не мисля, че са заловили похитителите, дано наистина са заловили някой, но всичко трябва да започне от закона” е мнението на Иван Киров.

„Аз съм свободен човек, но в момента се чувствам като затворник, защото се движа с охрана – аз, съпругата ми и баща ми”, ще заяви за финал синът, който 17 дни преговаряше с похитителите на баща си и направи и невъзможното, за да го върне жив и здрав вкъщи.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделник до петък от 22:00 часа, само по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV