В програмата

Наско от „Б.Т.Р.” е новият „Звезден репортер” от 25 до 29 май

NOVA • От 0/5

Наско от „Б.Т.Р.” е новото лице на рубриката „Звезден репортер”Звезден репортер предразполага към откровения  малолетни пушачи и бивши наркомани

Новият звезден репортер на „Нова телевизия” успя да предразположи към откровения малолетни пушачи и бивши наркомани. И това не е кой  да е, а певецът, изпял „Спасение” - може би най-емблематичната песен, посветна на нарко зависимите. Наско от „Б.Т.Р.” е новото лице на рубриката „Звезден репортер” от 25 до 29 май.

При опит да установи настроенията по повод новоприетия закон за забрана на пушене на публични места, Наско попадна на банда ученици, които склониха да говорят с него само защото са му фенове, и с риск да бъдат видени от родителите си... Всъщност, това се оказаха най-върлите противници на идеята за забрана на тютюнопушенето на закрити места.


Ето и останалите теми на репортажите:


Понеделник, 25 май
Кои цени свали кризата?


Наско търси положителен ефект от финансовата криза, като с почуда установява, че цените на дървесина, мебелите, металите и цимента падат, за разлика от хранителните продукти, които не се влияят от нищо и си растат без проблем.

По темата Наско ще говори с Цветелина Тасева – изпълнителен директор на консултантска компания, и с Христо Миленков, шеф на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата.


Вторник, 26 май
Защо жените в България масово със секцио?


Някои жени прибягват до секцио  7-ия месец,  без причина, и то за да запазят фигурата си. Това са предимно манекенки и жени, чиято работа е свързана с  външния вид. За тези и други неща Наско ще разговаря с Гинка Ганева, акушер гинеколог, която обяснява каква е вредата от всичко това за бебето.


Сряда, 27 май
Ще спазват ли българите закона за пушенето на закрити места?


В този репортаж Наско ще се опита да разбере защо България е на челно място по тютюнопушене, а най-младите пушачи са едва 10-годишни. Ще бъде потърсено мнението на представител на Регионалната инспекция за опазване и контрол на общественото здраве. В разговор с Наско шефът на ресторантьорите в София към Българската ресторантьорска и хотелиерска асоциация (БХРА) Атанас Димитров заяви, че заведенията са изправени пред фалит и очакват компенсации от държавата.
.

Четвъртък и петък, 28 и 29 май
Какво кара хората да посегнат към наркотиците?


Това е темата, която най-много трогна Наско. Пред него говорят музикант и художник, преодолели наркозависимост. Техните откровения ще слушаме на фона на емблематичната песен „Спасение” на „Б.Т.Р.”

Още за Звезден репортер, Календар

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg