Архив Отечествен фронт

„Отечествен фронт” - събота 23 май от 18:00ч. по Нова ТВ

Добави коментар

Как изглежда човек на двадесет години, който изнасилва баби? - „Отечествен фронт”, 23 май от 18:00ч.

„Как изглежда човек на двадесет години, който изнасилва баби? Винаги съм искал да го срещна и да го питам как така се възбужда от отчаяни старици, за да може да ги изнасили в техните още по-отчаяни домове!?” – пита Мартин Карбовски в един филм, посветен на кошмара от насилието над възрастни жени.

 

бабата, насилена по тъмно от млад и изглеждащ нормално човек.


Тази събота 23 май от 18:00 социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” е посветен на жертвата на едно от най-гнусните престъпления, станали обичайни у нас - бабата, насилена по тъмно от млад и изглеждащ нормално човек.

„У нас почти през ден във вестниците може да прочетете: „Пияният С. И. изнасили 86-годишната Д. А. от село еди кое си.” – разказва Мартин Карбовски. – „По селата, когато падне мрак, изскача призракът на младия геронтофил, който пийва и започва да търси лесен секс. Най-лесният секс - със стара жена, която можеш да заплашиш и да сломиш лесно. Стара жена, която няма кой да защити!...

 

 

Как изглежда човек на двадесет години, който изнасилва баби?


Как изглежда човек на двадесет години, който изнасилва баби? Винаги съм искал да го срещна и да го питам как така се възбужда от отчаяни старици, за да може да ги изнасили в техните още по-отчаяни домове?! Как изглеждат тези жени? Да не би да са си го търсили? Всъщност тези насилени жени често крият това, което им се е случило. Срамът ги кара да не разказват болката. Това увеличава случаите на посегателства върху стари жени. Затова решихме да ви срещнем очи в очи с една такава жена - тя говори лошо, изненадва се на някои сексуални техники, страда и плаче...”

Двадесет и една годишният Светослав Иванов - Търито е известен на органите на реда с няколко сексуални посегателства над възрастни жени в района на Бобов дол. В случая става дума не просто за инцидент, а за сексуално предпочитание, почти толкова страшно, колкото педофилията. В „любовното тефтерче” на най-нормално изглеждащия изнасилвач на бабички има жена, която вече е починала, но се е оплаквала от него, една жена, съседка на Търито и една баба, на която е посягал, но тя е успяла да го набие и да се отърве от него. Последната жертва на Търито е баба Иванка – жена над седемдесетте, за изнасилването, на която той получава присъда от две години и половина. „Трай бе, боклук! Тая вечер ти умираш! Я съм дошъл да клецам!” – казва на жертвата си Търито, заплашва я с нож и в продължение на четири часа я бие, рита и се гаври жестоко с нея.

„Това е проект, който не исках да правя аз - направиха го колежките Мария Йотова и Лилия Ангелова.”
– разказва Мартин Карбовски. – „Те са жени и най-добре знаят какво да питат. Да си жена в България е страшно! Да си стара жена – това не бихме го пожелали на никого. У нас всяка нощ една стара жена пищи от болка и срам. Това ще продължава, докато крием истината – за търпимостта към най-гадните престъпления и заради тоталната липса на човечност, за обезчовечаването на индивидите на тази нация. Иначе за Търито да знаете – заради три нападнати бабички е осъден на две години и половина затвор! Това трябва да се знае – и от вас, нормалните зрители, и от тези, които не издържат нощно време без стара жена в кревата си. Честито!”

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт , Изнасилвач на бабички

Приказка от долната земя в “Отечествен фронт”, събота, 12 януари 2013 година

След края на света: Близки срещи от третия вид

Приложна магия

“Отечествен фронт”: Не без сина ми

Тя, той или то... в “Отечествен фронт”