Опасно близо – Лили Иванова

„Опасно близо – Лили Иванова” - 4 епизод

bTV • От 0/5

„Опасно близо – Лили Иванова” - 4 епизод
„Опасно близо – Лили Иванова” - 4 епизод
Лили Иванова разкрива стратегията си за разучаване на нови песни в епизода на „Опасно близо” тази събота   в 16:00 ч. по bTV

„Опасно близо – Лили Иванова” - 4 епизод


В четвърти епизод на „Опасно близо” - Лили Иванова, зрителите ще видят дали е доволна певицата от участието си на концерта в памет на Павароти.
Също така пред камерата на предаването Мария Илиева ще обясни защо изкуството няма възраст. Режисьорите Хачо Бояджиев и Ники Нанков ще разкажат как са били снимани музикалните клипове през 60-те (или дългият път на валяка от песента „Събота вечер”) и как се снимат днес. Лили ще разкаже за зрителите на „Опасно близо” и каква е нейната стратегия при разучаване на нови песни.Зрителите ще научат и няколко лични, приятелски откровения, между които е и това на Здравко Радоев, който ще разкрие на какво е научил младата Лили и в какво у нея се е влюбил.

 Чие е импулсивното възклицание „Тя е сладур!” и защо според Хачо Бояджиев днес Лили Иванова пее по-хубаво, отколкото преди 40 години?


Чие е импулсивното възклицание „Тя е сладур!” и защо според Хачо Бояджиев днес Лили Иванова пее по-хубаво, отколкото преди 40 години? Всичко това тази събота, 23 май, от 16:00 ч., в 4-ти епизод на „Опасно близо”.

Още за Опасно близо

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg