Архив Music Idol

Маги и Александър спасени от елиминации в Music Idol

Добави коментар

Снощи по време на Music Idol застрашените Маги и Александър бяха спасени от отпадане. На елиминации тази вечер са Русина, Преслава и Димитър.

Момчешката банда 032 участват в Music Idol в четвъртък

Продуцентът Наско Янкулов ще изясни позицията си в риалити епизода     

Маги и Александър спасени от елиминации в Music Idol

Снощи по време на концерта застрашените Маги и Александър бяха спасени от отпадане. На елиминации тази вечер са Русина, Преслава и Димитър. Кой ще си отиде завинаги от шоуто, ще стане ясно довечера по bTV, а в риалити епизода на Мusic Idol в четвъртък зрителите ще видят чувствата и емоциите на роднини и приятели на отпадналия айдъл.  
Във форума на сайта на предаването www.musicidol.btv.bg в създадения от потребителите онлайн вот Димитър е събрал най-много гласове за напускане на шоуто. Дали обаче и зрителският вот ще реши това, ще разберем още тази вечер на живо в Music Idol.      

Специалнo участие в четвъртък ще има пловдивската група 032. Момчетата от бандата са подготвили специално македонско парче за зрителите на bTV. Какво още ще каже продуцентът Наско Янкулов по повод на изразената от него позиция миналия вторник в шоуто за участието на македонските изпълнители и мястото им в предаването, което предизвика крайни реакции от страна на Фънки на следващия ден, ще видим също в епизода утре вечер.     

Тъй-като в последно време отношенията между двамата колоритни герои в предаването Марин и Мустафа са доста обтегнати, в Music Idol в четвъртък вечер ще видим как те ще решат по елегантен начин, с танцувално състезание спора по между си. В специално видео, подготвено от кореспондента на Music Idol в САЩ, ще разберем какво се случи на финала и кой е победителят в American Idol.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер