Актуално В програмата

Маша Илиева е новият „Звезден репортер”

Добави коментар

Маша Илиева е новият „Звезден репортер” на Нова ТВ, 18 - 22 май
Прима балерината, която скоро направи своя бенефис на сцената на Националната опера и танцува за последен път в ролята на Силфида от едноименния балет, взе присърце новата си работа – репортер на „Нова телевизия”.

Маша Илиева е новият  „Звезден репортер”


Това че Маша има активна гражданско позиция по всички въпроси и безпроблемно общува с непознати хора ѝ помогна да направи блестящ поредния си дебют, този път като журналист.
   
В циганска махала на София, където се подготвя част от материала за четвъртък, красивата репортерка изтръгна признание от ромите, че са готови да си продадат гласовете, без това да ги притеснява, а в интервюто със заместник-главния прокурор Валери Първанов, което ще гледаме в понеделник, той казва, че като гражданин, не като юрист, не може да приеме, че законът разрешава на следствени да се кандидатират за парламента.

Въпреки че е представител на едно немасово изкуство, повече от хората в анкетите разпознават Маша Илиева, което показва, че балета има бъдеще.

Темите, по които работи Маша Илиева:

Понеделник, 18 май
Защо шумните арести не стигат до присъди и трябва ли хора, срещу които се води следствие, да се кандидатират за депутати, ще кажат заместник-главния прокурор Валери Първанов и адвокат Марин Марковски.

Вторник, 19 май
Какво е състоянието на училищата по култура и имат ли реализация децата, които ги завършват, и защо предпочитат да излизат зад граница – интервю със заместник-министъра на културата Надежда Захариева. Потърсено е и мнението на директора на музикалното училище „Любомир Пипков” Милка Митева.

Сряда, 20 май

Манията по интернет сайтовете за запознанства и измества ли социалната интернет комуникация реалните приятелства - разговор с психолог, деца и студенти.

Четвъртък, 21 май
Отказваш ли се от гражданските си права, когато не гласуваш или продаваш гласа си – разговор с Александър Александров, говорител на ЦИК.

Петък, 22 май
Два дни преди един от най-големите празници анкета с възрастни и ученици показва, че не знаем какъв ден е 24 май... Не знаем колко букви има азбуката, не можем да кажем думите на химна на Кирил и Методий, както и на стихотворението „Аз съм българче”...
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Звезден репортер

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”