Актуално В програмата

Политици от НДСВ, ДПС, „Новото време” и „Гергьовден” в „Стани богат”

Добави коментар

Българските политици ще подложат на тест общата си култура и ще се състезават в „Стани богат” на 18 и 20 май от 20:00 ч.


Емил Кошлуков, Мирослав Севлиевски, Любен Дилов-син и Петър Стоянович сядат на  стола на богатството, Милен Велчев се състезава заедно със съпругата си Симона, а Юналлютфи играе благотворително с дъщеря си Мерал


Преди да премерят сили на предстоящите избори, българските политици ще подложат на тест общата си култура и ще се състезават в „Стани богат”. На 18 и 20 май от 20:00 ч. „Нова телевизия” ще излъчи поредните две специални издания на интелигентната игра, в която родни политици ще седнат на стола на богатството благотворително в подкрепа на българските деца.

Първи на въпросите на Ники Кънчев в понеделник ще отговарят лидерът на „Новото време” Емил Кошлуков и неговият заместник, ексминистърът на енергетиката Мирослав Севлиевски


Първи на въпросите на Ники Кънчев в понеделник ще отговарят лидерът на „Новото време” Емил Кошлуков и неговият заместник, ексминистърът на енергетиката Мирослав Севлиевски. Заедно с другите политици, гости в студиото на „Стани богат”, двамата участници ще коментират чуждиците в българския език и по какво си приличат риалити форматите с политиката. Михаил Заимов ще им помага като жокер „Обади се на приятел”. „В какво се състои започналата през 2008 г. от панамското правителство операция „Бомбильо”?” е част от сериозните питания, над чиито отговори ще умуват двамата шефове на „Новото време”.

Бившият министър на финансите и заместник-председател на НДСВ Милен Велчев и съпругата му Симона ще седнат втори на стола на богатството на 18 май.


Бившият министър на финансите и заместник-председател на НДСВ Милен Велчев и съпругата му Симона ще седнат втори на стола на богатството на 18 май.
В предаването ще стане ясно как живее семейство Велчеви и може ли да бъде романтичен един финансист. Двамата съпрузи ще търсят отговора на „Какво поднася севастократор Калоян на Св. Никола на известния стенопис от Боянската църква?”.

Тяхната игра ще продължи и в сряда, когато ще се състезава и заместник-председателят на Народното събрание и на ДПС Юнал Лютфи, заедно с дъщеря си Мерал.


Тяхната игра ще продължи и в сряда, когато ще се състезава и заместник-председателят на Народното събрание и на ДПС Юнал Лютфи, заедно с дъщеря си Мерал. Един от лидерите на ДПС ще бъде питан „Коя обичайна за средновековна Европа практика е забранена със закон в Уругвай едва през 1992 г.?”.



Последната двойка политици, която ще участва следващата седмица в „Стани богат”, е от „Гергьовден” - Любен Дилов-син и председателят на партията Петър Стоянович, ще проверят знанията си на 20 май. Д-р Петър Берон ще се включи по телефона в подкрепа на своите приятели. „С какво се характеризира малката плоскоглава жаба, обитаваща остров Борнео?” е един от сложните въпроси в телевизионната игра, чийто отговор ще търсят Любо Дилов и Петър Стоянович.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани богат

Емблематичният „Мистър Стани богат“ Ники Кънчев се завръща в играта тази пролет

Чисто нов жокер влиза в Стани богат

Умни деца и младежи блестят със знания и играят със замах в СТАНИ БОГАТ

Есенният сезон на bTV стартира на 4 септември

Шестият специален епизод на СТАНИ БОГАТ - „Въпрос на бъдеще“ е с Иво Иванов