Music Idol

Music Idol - 18 май

bTV • От 0/5

Music Idol - 18 май
Music Idol - 18 май

Кореспондент на Music Idol следи финалната седмица на American Idol

Music Idol - 18 майДнес, 18 май  предстои големият MTV концерт на сцената на Music Idol. Талантите ще представят популярни поп парчета на едни от най-известните съвременни изпълнители. Айдълите ще изпълнят хитове на Beyonce, Robbie Williams, Rihanna, Pink, Enrique Iglesias, превзели световните чартове през последните няколко години. Подзадачата им включва изпълнението на популярни парчета на български и македонски изпълнители. Парчето на Мария Илиева и Графа „Крадена любов” ще бъде представено от Димитър и Русина, а Магдалена и Преслава ще изпеят „Губя контрол” на Миро. Двамата айдъли от Македония - Боян и Александър - ще изпълнят хита на Тоше Проески - „По тебе”.       

Специален гост на концерта утре вечер ще бъде великият музикант Джордж Дюк.
Зрителите ще имат възможност да чуят невероятната музика и големия талант на една от най-забележителните музикални личности на всички времена. Специално за зрителите на Music Idol геният на пианото ще открие концерта с парчето “Brazilian Love Affair”.

Днес  от кореспондента на Music Idol в САЩ ще разберем какво се случва в последната, финална седмица на American Idol.
Във всеки епизод на шоуто през тази седмица, зрителите на bTV ще научават всичко най-актуално от американското шоу. В утрешния епизод ще видим още как айдълите се включха в празника на гр. Габрово и международния фестивал на хумора и сатирата, кулминацията на който беше специалния концерт, изнезсен от талантите на Music Idol. Водещи на събитието бяха Иван и Андрей.   

Още за Music Idol

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Music Idol - 18 май (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg