Архив Отечествен фронт

„Отечествен фронт” - 16 май от 18:00 по Нова ТВ

3 коментара

Мартин Карбовски снима убиеца си в „Отечествен фронт” - 16 май от 18:00 по Нова ТВ
„Това е историята на моя наемен убиец! На мен ми се размина – вие сте следващите! Не забравяйте – върнах пълнителя на бай Тоньо! Той е някъде там и ви чака да се разберете!” – предупреждава Мартин Карбовски най-големите звезди в България днес – политиците - в един филм за това как лудите у нас търсят внимание

Мартин Карбовски интервюира своя наемен убиец Тоньо Желев


След успешния край на първия сезон на проекта „Емигранти”, чиито дванадесет епизода постигнаха среден пазарен дял от 28,3 процента, тази събота 16 май от 18:00 се завръща социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” с епизод, в който Мартин Карбовски интервюира своя наемен убиец Тоньо Желев. Преди време Мартин Карбовски получи заплашително писмо, в което авторът му твърдеше, че са му платили петдесет хиляди лева, за да го застреля.

 бай Тоньо„Отчаяни писма има навсякъде по света, но у нас са и най-самотните отчаяни писма.” – разказва Мартин Карбовски.

„Между тях винаги се прокрадват и писмата на луди хора. Досега не бяхме обръщали внимание на каквито и да е писма със заплахи – просто си личеше в повечето от тях, че това са луди хора... Но този път издирихме автора на заплахата. И го намерихме! Този човек наистина беше луд! Той, освен това, наистина имаше пистолет!”

Тоньо Желев е на 64 години от с. Столетово, Старозагорско. В момента живее с три лева на ден със съпругата и внучето си в бившите виетнамски общежития в София. Бай Тоньо е освидетелстван шизофреник – дори е лежал в психиатричната болница в Раднево. „За себе си съм напълно нормален човек!” – заявява той.

„Аз създавам конфликтни ситуации, за да предизвикам вниманието на обществото, за да разбере този народ в какво време живеем!...” Теориите на бай Тоньо звучат искрено и правилно – той твърди, че народът полудява от мизерията и безработицата. И всеки луд иска внимание. „Ако не бях те заплашил, ти нямаше да си тук при мен!” – казва бай Тоньо.

- „Нацията изкукуригва вече! Като мен!” Според него хората полудяват заради безотговорността на управниците и хаоса в държавата. „Пистолет всеки може да носи в тази дивашка държава, защото нищо не се контролира! Аз имам право да нося оръжие – имам документ от органите на МВР!...”

 бай ТоньоБай Тоньо наистина има право да носи пистолет, защото е бивш служител на МВР и го носи в себе си винаги. Пистолетът му е купен от „Илиянци” за 38 лева заедно с газовите патрони.

Със същия този пистолет бай Тоньо е работил в общинска охранителна фирма и е охранявал училище, което не звучи безопасно за когото и да е. Тъй като и по време на интервюто бай Тоньо е въоръжен, Мартин Карбовски реши да му остави пистолета, но да запази пълнителя.

„След като опознах бай Тоньо, разбрах, че съм подценявал лудите в тази страна!” – коментира Карбовски. – „Защото повечето от тях са въоръжени и опасни - по-опасни от хладнокръвен убиец. Лудите просто ще те гръмнат. На тях причина не им трябва. Засега лудите гърмят роднините си и отвличат автобуси с обикновени хора. Но един ден някой от по-известните ни звезди ще пострада жестоко - хващам се на бас! И ви напомням най-особеното в тази прогноза – най-големите български звезди днес са политиците. Така че – пазете се от народа! Той има какво да ви каже, но понеже вие няма да го изслушате, някой ден той, народът, ще се върне и ще ви гръмне! И ще ви заболи точно толкова, колкото го е боляло народа, докато не му обръщахте внимание... бай Тоньо със съпругата си
Това е историята на моя наемен убиец. Интервюто с моя наемен убиец е уникална възможност да ви покажа как у нас свестните считат за луди. Това е Бай Тоньо!

Вари го, печи го, бай Тоньо е народът! Народът, от когото вече доста хора трябва да се страхуват. На мене ми се размина. Вие сте следващите! И не забравяйте – върнах пълнителя на Бай Тоньо! Той е някъде там и ви чака да се разберете.”

Отечествен фронт”, събота, 16 май 2009 г., от 18:00 по Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт , Мартин Карбовски интервюира своя наемен убиец Тоньо Желев

Приказка от долната земя в “Отечествен фронт”, събота, 12 януари 2013 година

След края на света: Близки срещи от третия вид

Приложна магия

“Отечествен фронт”: Не без сина ми

Тя, той или то... в “Отечествен фронт”