Вечерното шоу на Азис

Део във „Вечерното шоу на Азис” - 13 май

PRO.BG • От 0/5

Део във „Вечерното шоу на Азис” - 13 май
Део във „Вечерното шоу на Азис” - 13 май
Део във „Вечерното шоу на Азис” - 13 майНа гости във „Вечерното шоу на Азис” днес ще бъде звездата с най-голямото сърце Деян Славчев - Део.

Симпатичният блондин ще сподели, че все още се адаптира към външния свят след двумесечната изолация в Къщата.

Любимецът на повечето българи ще коментира как е компенсирал липсата на секс и дали има нещо, което да е направил и от което да се срамува, докато е бил затворен.

Део във „Вечерното шоу на Азис” - 13 майДео ще изпадне в откровения и ще признае, че нощният живот и работата му като барман, са го тласнали към наркотиците, тъй като ги е използвал като стимулатор. Но фактът, че се е измъкнал от барманската професия, му е помогнал да спре. Спортът също му оказва голямо влияние да се пребори със зависимостта си. „Дичо ме спаси от наркотиците, като ме заведе на бокс. Не се притеснявам да говоря за това, те са били част от мен, но вече съм се преборил”, ще обясни чаровният тв водещ пред Азис.

На въпрос на Азис какво работи в момента Део отговаря: „Безработен съм, водя по халтури. Живея нормално, миналата година съм платил 6000 лв. данъци”.

Део във „Вечерното шоу на Азис” - 13 майМакар че все още няма книжка и не умее да шофира, емоционалният Део споделя, че си мечтае за магистрала до морето, където може да кара любимия си уиндсърф. Той ще довери на Катето и Азис, че с нетърпение очаква момента, в който двамата с Лора ще заминат да карат сърф на турски остров. Оказва се, че това е същият сърфиски остров от филма „Прогноза”. Гостът ще разкаже, че също така с голямо вълнение очаква датата 20 май, когато ще се появи първият албум на Лора Караджова.

В края на предаването, по повод победата му във ВИП Брадър,  Део ще признае: „Не мога да оценя тази победа, не съм мечтал за нея, но съм щастлив, ще събрахме толкова много пари”. Той ще довери, че се чува ежедневно с Кристиян, момчето в инвалидната количка с ангелски глас.

 „Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделник до петък от 22:00 часа, само по ТВ2.

Още за Азис

19:00
29.05.2020
Пристрастена към реставрирането - Оазисът на мама
22:35
29.05.2020
Пристрастена към реставрирането - Оазисът на мама
12:00
30.05.2020
Пристрастена към реставрирането - Оазисът на мама

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg